„Noul Nostradamus”, predicții sumbre pentru anul 2024. Una dintre ele s-a adeverit deja

„Noul Nostradamus”, predicții sumbre pentru anul 2024. Una dintre ele s-a adeverit deja „Noul Nostradamus” și previziunile sumbre despre anul 2024. Sursa Foto: Twitter/X

Athos Salomé, cunoscut drept un Nostradamus al zilelor noastre, din Brazilia, a făcut câteva predicții înfricoșătoare și catastrofale pentru anul 2024. Se pare că una dintre ele s-a adeverit deja.

„Nostradamus” crede că anul 2024 va fi un nou capitol în istoria omenirii

Athos Salomé, din Brazilia, a avertizat că anul 2024 va reprezenta „nou capitol în istoria omenirii". Acesta a menționat extratereștri, o rebeliune a roboților și o catastrofă globală, însă se arată și semne bune în 2024. De asemenea, el a susținut că a prezis pandemia de Coronavirus, finala Cupei Mondiale, invazia Ucrainei și moartea Reginei, potrivit The Mirror.

Una dintre previziunile sale din 2024 a fost că vor fi „trei zile de întuneric".

Salomé a declarat pentru Daily Star în 2023 că „o erupție solară va lovi Pământul și că o ejecție de masă coronală (CME) urmează să se întâmple".

Ne puteți urmări și pe Google News

Athos Salomé, Nostradamus

Prima previziune care s-a adeverit

Deși acestea au loc la câteva zile, nu tind să aibă un efect prea mare asupra Pământului. Cu toate acestea, pe 24 martie, o „explozie coronală de masă majoră de "clasa X" de la Soare a fost înregistrată de oamenii de știință".

Se crede că aceasta a fost cea mai mare furtună solară din 2017 încoace.

Efectele acesteia nu au fost încă măsurate pe deplin. Salomé a estimat că explozia solară ar fi durat trei zile în beznă.

Erupție solară

Nostradamus din secolul al XVI-lea a prezis mari evenimente globale

Se spune că Nostradamus ar fi prezis evenimente precum ascensiunea lui Adolf Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy și chiar atacurile de la 11 septembrie 2001 - iar Salomé îi calcă pe urme. Alte previziuni făcute de bărbatul de 37 de ani vor fi un „asteroid încărcat în materiale bogate" care se îndreaptă spre Pământ și care va ateriza în siguranță anul viitor, declanșând o nouă cursă spațială în timp ce țările se luptă pentru a pune mâna pe el.

De asemenea, el susține că inteligența artificială se va „trezi" și va deveni conștientă de sine. Acest lucru va deschide calea unei rebeliuni conduse de roboți. În ceea ce privește conflictele globale, Salomé susține că este o „realitate urgentă, cu un al treilea război mondial declanșat brusc fie de un eveniment în Marea Chinei de Sud, fie de un atac cibernetic major, cu o luptă între China și Rusia care se transformă într-un război total.