Evenimentul Zilei > Actualitate > Noile FUNCȚII de la INSTAGRAM despre care trebuie să știe TOȚI
Noile FUNCȚII de la INSTAGRAM despre care trebuie să știe TOȚI

Noile FUNCȚII de la INSTAGRAM despre care trebuie să știe TOȚI

Instagram rețeaua de socializare deţinută de Facebook, a adăugat o serie de uncţii suplimentare importante destinate combaterii hărţuirii în mediul online. Noile funcții folosesc inteligenţa artificială pentru scanarea imaginilor şi identificarea conţinutului acestora.

Directorul Instagram, Adam Mosseri a declarat că învăţarea automată, una dintre componentele inteligenţei artificiale, este utilizată pentru detectarea şi semnalarea oricărui element legat de hărţuire, care va fi apoi examinat de către o echipă din cadrul reţelei de socializare.

„Această funcţionalitate ne va ajuta să identificăm şi să retragem un număr mai mare de postări care se încadrează la hărţuire”, a precizat acesta. „Este o etapă suplimentară fundamentală întrucât numeroase victime sau persoane care sunt martori la hărţuire nu le semnalează”.

Noile funcții vor fi introduse progresiv pe parcursul următoarelor săptămâni în ansamblul reţelei de socializare.

Un filtru care permite utilizatorilor aplicaţiei să identifice şi să ascundă comentariile considerate hărţuire a fost adăugat la videoclipurile transmise în direct, a adăugat Mosseri.

„Formele de agresiune pe internet sunt complexe şi ştim că mai avem mult de lucru pentru a limita hărţuirea şi pentru a încuraja amabilitatea pe Instagram”, a precizat Mosseri, potrivit Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: