Noi probleme pentru Simona Halep. Fostul lider mondial se retrage de la turneul din Maroc

Noi probleme pentru Simona Halep. Fostul lider mondial se retrage de la turneul din Maroc Simona Halep se retrage de la turneul din Maroc. Sursa foto: Facebook

Continuă problemele pentru Simona Halep. Fostul număr unu mondial nu a reușit să câștige niciun meci de la revenirea în circuitul mondial. De fapt, sportiva din Constanța a avut mai mult abandonuri decât meciuri jucate.

Încă un abandon pentru Simona Halep

După ce s-a retras de la Trophee Clarins, în timp ce era în avantaj, în vârstă de 32 de ani Simona Halep a anunțat că se va retrage și de la turneul Rabat Open, alături de alte patru mai jucătoare.

Presa din Maroc a anunțat la începutul acestei săptămâni că Simona a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de categorie WTA 250.

Participarea la turneul din Maroc ar fi ajutat-o să treacă peste eșecul de la Trophee Clarins. Simona Halep a fost nevoită să se retragă în cel de-al doilea meci de când a revenit în circuitul WTA.

Ne puteți urmări și pe Google News
Simona Halep, tenis

Încă un abandon pentru Simoa Halep. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Fostul lider mondial acuză probleme la genunchi

Problemele la genunchi au determinat-o pe Simona Halep să abandoneze în setul 2 al meciului cu McCartney Kessler. Cu toate acestea, Simona este decisă să continue cel puțin până când revine în top 10 cele mai bune jucătoare ale lumii.

Însă, sportiva noatră are de parcurs un drum lung. În momentul de față, din cauza suspendării de un an și jumătate, Simona Halep ocupă locul 1.1149 în ierarhia WTA.

Simona Halep, fostul lider din tenisul feminin

Simon Halep. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Simona Halep a jucat un singur meci de la revenirea în circuitul WTA

De când a revenit în tenis, sportiva noastră a mai participat doar la turneul din Miami, unde a fost învinsă în prima manșă de spanioloaica Paula Badosa. Iberica a revenit și ea după o absență îndelungată din cauza unei accidentări.

Paula Badosa a câștigat meciul în trei seturi, 6-1, 4-6, 3-6. După care, pentru Simona Halep au urmat mai multe abandonuri. Fostul lider mondial s-a retras din echipa de Fed Cup a României, de la turneul din Portugalia și de la Madrid Open.

De asemenea, au anunțat că se vor retrage de la turneul de la Rabat, Jaqueline Cristian, Bianca Andreescu Greet Minnen şi Paula Badosa.