Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi mărturii şocante despre petrecerile „Bunga-Bunga”: „L-am văzut pe Berlusconi fără dinţi şi nemachiat, arăta..”
Noi mărturii şocante despre petrecerile „Bunga-Bunga”: „L-am văzut pe Berlusconi fără dinţi şi nemachiat, arăta..”

Noi mărturii şocante despre petrecerile „Bunga-Bunga”: „L-am văzut pe Berlusconi fără dinţi şi nemachiat, arăta..”

Mărturiile despre „Bunga-Bunga" continuă. Modelul Ambra Battilana a povestit despre petrecerea dată de Berlusconi la Villa San Martino.

Battilana a mărturisit: „L-am văzut Berlusconi fără dinți și machiaj, m-am gândit că este un imitator. M-a atins şi am fugit”.

Toate detaliile despre singura seară „cu lumină roșie” petrecută la Arcore pe 22 august 2010, la recepția lui Silvio Berlusconi într-o cameră de ședință, au fost date de un fost model în care spune că a văzut un „bărbat care arăta dubios parcă era un imitator al lui Berlusconi căruia îi lipseau dinții”.

Până la hărțuirea cu pricina când avea doar  22 de ani, în 2015, modelul a avut de suferit şi din cauza producătorul american Harvey Weinstein. Ea a vorbit despre toate acestea, răspunzând la întrebările procurorului Luca Gaglio și ale avocatului.

Modelul Ambra Battilana, este unul dintre martorii cheie în anchetă

Battilana s-a retras din viaţa publică după ce a fost la Villa San Martino în august 2010. După momentele oribile trăite acolo i-a fost suficient pentru a decide să părăsească Italia „pentru că numele meu a fost ruinat, am fost considerată o escortă”, şi s-a mutat la New York unde şi acolo a avut probleme cu producătorul american Harvey Weinstein. De asemenea, Ambra a declarat că:  „am colaborat cu poliția după ce l-am denunţat pentru hărţuire”.

El a povestit, de exemplu, că Nicole Minetti aflată în camera „bunga-bunga”, după cină, „dansa dezbrăcată la un metru distanță de mine… Berlusconi a sărutat-o ​​pe gură, pe sân și a atins-o la părţile intime”.  Atunci, ea și Chiara Danese  au decis să fugă din casă, iar Emilio Fede „ne-a amenințat spunând că dacă plecăm la Miss Italia nu avem nicio șansă și îmi amintesc că Berlusconi a dat din cap afirmativ…”, potrivit celor relatate de lastampa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.