Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi DEZVĂLUIRI despre falsul medic cu opt clase! În poveste apare și un fost fotbalist celebru de la Națională
Noi DEZVĂLUIRI despre falsul medic cu opt clase! În poveste apare și un fost fotbalist celebru de la Națională

Noi DEZVĂLUIRI despre falsul medic cu opt clase! În poveste apare și un fost fotbalist celebru de la Națională

Falsul medic Matteo Politi, cunoscut în România drept Matthew Mode este un adevărat „Casanova”, făcând valuri printre femeile din lumea bună.

Potrivit unor dezvăluiri făcute de Cancan.ro, Matteo Politi s-a combinat cu fosta noră a unui fotbalist de mare avengură din Generația de Aur. Relația s-a înfiripat la scurt timp după ce Politi a ajuns în România. Se pare că falsul medic a profitat de faptul că fiul fostului fotbalist se despărțise de iubită și a intrat pe fir. 

Pe lista de cuceriri ale escrocului care se dădea drept medic sunt trecute și alte frumuseți din România. Printre acestea ar fi și A.D, o superbă apariție care s-ar fi recomandat a fi „asistenta” medicului fantomă, mai scrie sursa citată

Medicul fals a fost adus, miercuri seară, pentru audieri, la Secţia 4 Poliţie. El avea asupra sa un troler şi o geantă de voiaj. 

Matteo Politi, absolvent a 8 clase Matteo Politi, a fost reținut la vama Curtici, după ce a încercat să fugă din țară. Italianul care profesa în România ca medic, sub numele Matthew Mode, deși ar avea doar opt clase, a fost depistat de Poliția de Frontieră într-un tren cu destinația Budapesta. 

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune. Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, se arată într-un comuncat remis presei.