Noi dezvăluiri despre descinderea ratată a ”mascaților” la Brașov. Casa aparține unui politician

Noi dezvăluiri despre descinderea ratată a ”mascaților” la Brașov. Casa aparține unui politician

Casa care aparține consilierului județean (PNL) Andrei Kadaş, pe care i-a lăsat-o fostei soții, a fost percheziționată, joi dimineață, de polițiștii de la Crimă Organizată Brașov în baza unu mandat emis de instanță însă anchetatorii ar fi căutat a altă persoană. Politicianul a spus că, după ce și-au dat seama de greșeală, polițiștii nu au mai terminat percheziția și au plecat.

Omul de afaceri Andrei Kadaş, a cărui firmă ar controla o televiziune locală din Braşov, susţine că poliţiştii căutau, în casa în care, actualmente, locuieşte fosta soţie, un bărbat care s-ar chema Cătălin Alexa, iar când aceasta le-a transmis că o familie cu acest nume ar sta la o adresă alăturată, ei nu ar mai fi finalizat percheziţia, potrivit Agerpres.

"Au sosit la adresă fără niciun semnal acustic, fără să sune la sonerie, să strige, au sărit poarta, au dat buzna în casă, peste fosta mea soţie. Copiii s-au refugiat într-o cameră, băiatului i s-a făcut rău. Au fluturat în mână hârtii că au mandat. Când au fost întrebaţi pe cine caută şi despre ce este vorba, li s-a spus că este vorba despre un alt imobil, cel de lângă. În acel moment, au început să-şi ceară scuze, că le pare rău, şi au plecat. O să vă pun la dispoziţie procesul verbal, în care scrie că percheziţia nu s-a mai efectuat. (...). Pe mandatul de percheziţie scria că este căutat Cătălin Alexa, lucru care este eronat, niciodată (nu a locuit acolo-n.r.), locuieşte în casa de lângă imobilul meu.", a afirmat Andrei Kadaş, menţionând că unul dintre copiii săi este "la spital" în urma acestui incident.

Întrebat ce legături are cu Cătălin Alexa, nume care apare, în trecut, în mai multe dosare penale celebre de la Braşov, el a afirmat că nu are niciuna şi că nu avea cunoştinţă că acesta ar fi căutat de poliţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu am nicio legătură cu Cătălin Alexa. L-am cunoscut pe Cătălin Alexa când eram în şcoala primară, acum 20 şi ceva, 30 de ani. L-am văzut ultima oară în urmă cu, cred, opt luni. Dar care este problema? (...) Azi dimineaţă am aflat de la fosta soţie că era căutat Cătălin Alexa, de la fosta soţie", a precizat Kadaş.

Acesta a făcut declaraţiile în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, unde a încercat să participe la conferinţa de presă, în calitate de jurnalist, însă nu i s-a permis accesul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan, a subliniat, într-o declaraţie de presă, că poliţiştii au acţionat "la toate adresele la care existau mandate de percheziţie".