Evenimentul Zilei > Monden > Noi dezvăluiri despre agresivitatea Principelui Harry 
Noi dezvăluiri despre agresivitatea Principelui Harry 

Noi dezvăluiri despre agresivitatea Principelui Harry 

Îngrozitorul eveniment a fost o tragedie greu de depăşit pentru fiii Prinţesei Diana. Harry şi William au trecut prin cele mai crunte traume psihice şi, potrivit unor dezvăluiri, soţul lui Meghan ar fi clacat devenind violent.
Foarte puţini oameni au uitat feţele lor în timp ce mergeau înapoia catafalcului în ziua funeraliilor. Nicio lacrimă în public a tinerilor principi… William şi Harry au reacţionat diferit faţă de această tragedie. Soţul lui Kate Middleton a devenit suportul fundamental al fratelui său, a canalizat durerea pentru a o transforma în ajutor pentru Harry, care deja intrase într-o spirală negativă.
Soţul lui Meghan Markle a avut multe multe probleme până să înţeleagă pierderea inexplicabilă a mamei sale şi, a trebuit să treacă 20 de ani înainte de a reuşi să vorbească public despre ce a îndurat în toată această perioadă. Era ziua de Paşte 2017 când Harry  a recunoscut în faţa lumii că inconştient a şters din mintea sa amintirile din 31 august 1997. 

Moartea prinţesei Diana l-a făcut pe Hary să se închidă în el însuşi, dezvoltând un caracter neprietenos şi de multe ori agresiv. Comportamentele violente erau rezultatul durerii reprimate de principele Harry, care, mulţumită apropierii de fratele William,  a hotărât se se adreseze medicilor specialişti pentru a ieşi din acel tunel autodistructiv.

A început să practice boxul pentru a elimina din  interiorul său toată furia, în timp ce pe de altă parte trebuia să facă faţă unui număr enorm de sarcini insituţionale. Cu reflectoarele presei mereu aţintite spre el, criticile aduse în media care comentau orice mişcare a sa, au constituit o povară în plus pentru Harry, deja fragil din pricina decesului mamei sale.
Profunda recunoştinţă faţă de  fratele William, pare să se fi diminuat în ultimul timp, având în vedere că în cercurile regale se vorbeşte de o prăpastie din ce în ce mai adâncă care se formează între cei doi fraţi din pricina lui Meghan Markle.
Ducesa de Sussex, va onora amintirea defunctei soacre mergând pentru prima oară însoţită de Harry în locul unde a fost înmormântată Lady Diana, exact în ziua aniversară a dispariţiei sale. Un gest simbolic, foarte puternic din partea principelui Harry, o modalitate de a-şi apropia familia de amintirea adoratei sale mame şi care va  putea face ca supuşii să se apropie sufleteşte de soţia sa, încă nu prea bine primită  şi aceptată în Regat, titrează  Il Giornale.