Evenimentul ZileiSocialNoi detalii cu privire la cazul tânărului de 35 de ani care a murit după rapel. Fratele acestuia a dat cărțile pe față

Noi detalii cu privire la cazul tânărului de 35 de ani care a murit după rapel. Fratele acestuia a dat cărțile pe față

Noi detalii cu privire la cazul tânărului de 35 de ani care a murit după rapel. Fratele acestuia a dat cărțile pe față
Se așteaptă rezultatele autopsiei lui Andrei Zaharia, fratele actorului Romeo Zaharia, după decesul din urma rapelului.

Familia este la pământ după ce Andrei s-a vaccinat și a părăsit această lume cu multe semne de întrebare din partea tuturor.

Andrei Zaharia a murit la distanța de 48 de ore după ce s-a vaccinat cu a după doza de vaccin, însă fratele acestuia a găsit mai multe nereguli cu privire la caz, determinându-l să apeleze la un avocat.

„Așteptăm rezultatele pentru a merge mai departe cu acțiunea noastră în justiție. Și o vom declanșa oricum, dacă nu vor apărea mai repede, pentru că ni s-a spus că poate să dureze chiar și un an!”, a declarat Romeo Zaharia, pentru activenews.ro.

Mort la 48 de ore după rapel

„Au fost prea multe nereguli, atât în declarații cât și în procedură. Pe certificatul de deces au apărut substanțe pe care fratele meu nu le lua. De unde insulină dacă nu era diabetic? Cum se poate inventa așa ceva? Cineva trebuie să fie responsabil. El făcea dializă, asta e altceva. Și era foarte bine. Scăpase și de Covid. Nu trebuia să facă vaccinul. S-a spus că vaccinul e sigur. Iar noi avem acum dovada cât de sigur e. Atât eu cât și soția lui Andrei asta credem că l-a răpus: vaccinul. Vaccinul l-a ucis”, a spus Romeo Zaharia.

Andrei Zaharia a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului. Tânărul suferea de insuficiență renală şi făcea de mai mulți ani dializă. Potrivit familiei, bărbatul s-a prezentat, vineri, la o ședință de dializă. Imediat după ședință, acestuia i s-a administrat a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Vineri seara însă, Andrei a început să se simtă rău, starea lui degradându-se ulterior.  În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă. „Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.


Accesează: