Evenimentul Zilei > Justitie > Nicuşor Constantinescu, încă o palmă de la Justiţie. A prmit opt ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu URIAŞ
Nicuşor Constantinescu, încă o palmă de la Justiţie. A prmit opt ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu URIAŞ

Nicuşor Constantinescu, încă o palmă de la Justiţie. A prmit opt ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu URIAŞ

Fostul baron local de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, mai primeşte o palmă zdravănă de la Justiţie. Încarcerat pentru o condamnare la cinci ani cu executare în dosarul Centrului Militar Zonal, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a mai primit astăzi o veste proastă. Tribunalul Constanţa l-a condamnat azi la opt ani de detenţie cu executare într-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 8 milioane de euro.

Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost condamnat, vineri, la 8 ani de închisoare cu executare într-un dosar cu un prejudiciu estimat la peste 8 milioane de euro. Chiar dacă decizia nu este definitive, ea este în măsură să îl sperie pe Nicuşor Constantinescu care ispăşeşte deja o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani după ce instanţele s-au pronunţat în dosarul Centrului Militar Zonal în care este implicat. Prejudiciul pentru care fostul baron de Constanţa a primit pedeapsa închisorii în dosarul judecat astăzi este de opt milioane de euro. Câte un an pentru fiecare million care îi este imputat. Decizia a fost dată vineri de Tribunalul Constanţa, ca primă instanţă, şi poate fi atacată cu apel.