Fostul iubit al Simonei Sensual a ajuns în stare critică, aproape paralizat pe partea stângă, Maharu` se află încă din luna mai pe mâinile medicilor. Starea lui de sănătate se înrăutățește din ce în ce mai mult. Conform unor surse bine informate, rudele celebrului bărbat sunt disperate.Există zvonuri că Nicu Maharu` se află în comă, la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din Bucureşti şi poate înceta din viaţă în orice moment, relatează spynews.ro.

 

„Doctorii nu le-au dat prea multe speranţe celor din familia lui Maharu`. Din cauza diabetului, a intrat în comă, iar starea lui de sănătate se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Practic, ar putea muri oricând. E în mâinile lui Dumnezeu”, a declarat un prieten al fostului iubit al Simonei Sensual.

 

Deși știa că are diabet, Nicu Maharu` a refuzat să respecte recomandările medicilor. A preferat să îşi satisfacă toate poftele culinare, iar acest lucru se poate să îi fie fatal.

 

Nicolae Molea, cunoscut în lumea mondenă drept Nicu Maharu`, s-a făcut remarcat în urma relației pe care a avut-o cu Simona Sensual, precum și în urma declarațiilor de-a dreptul spumoase despre ce se întâmpla între ei doi prin dormitor. În ultima vreme, despărțiți, cei doi s-au evitat reciproc. Cu toate acestea, Nicu Maharu`, a fost văzut în compania mai multor blondine care, întâmplător sau nu, semănau cu Simona Sensual.