Nicolae Ciucă a vizitat un centru de copiii din Ilfov, de Sfântul Nicolae

Nicolae Ciucă a vizitat un centru de copiii din Ilfov, de Sfântul Nicolae Nicolae Ciucă la centrul de copii din Domnești Sursa foto: Facebook

Liderul PNL Nicolae Ciucă a vizitat un centru destinat copiilor, din comuna Domnești județul Ilfov. Chiar de ziua sa onomastică, Sf. Nicolae, politicianul a dus cadouri copiilor defavorizați care și-au găsit adăpost aici.

Nicolae Ciucă și-a petrecut ziua onomastică, de Sfântul Nicolae, din acest an, într-un mod inedit. Politicianul liberal a intrat în rolul Moșului și a dus cadouri copiilor defavorizați. Liderul PNL a făcut o vizită la un centru de copii din comuna Domnești, județul Ilfov.

Vizita politicianului liberal a fost surprinsă în imagini, de cei care își desfășoară activitatea în această locație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolae Ciucă în chip de Moș Nicolae

Liderul PNL a ales să-și petreacă ziua onomastică alături de copiii aflați în nevoie de la un centru din comuna Domnești, din județul Ilfov. Este o casă de tip familial înființată în vara anului 2022.

Nicolae Ciucă le-a făcut o vizită surpriză micuților care și-au găsit adăpost aici și, preluând rolul lui Moș Niculae le-a adus daruri pe care le-a împărțit tuturor celor găzduiți aici.

La finalul vizitei surpriză, liderul PNL și-a făcut fotografii cu toată lumea. Nicolae Ciucă a stat „la poză” alături de copii, dar și de reprezentanții personalului care se îngrijește de aceștia.

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă la centrul de copii din Domnești Sursa foto: Facebook

O casă de tip familial în partneriat public privat

Casa de tip familial din comuna Domnești, județul Ilfov, vizitată de liderul PNL, a fost construită printr-un parteneriat public-privat. Centrul a fost dat în folosință, pe 22 decembrie 2022, după ce lucrările au fost finalizate. Consiliului Județean Ilfov și Fundația Hope and Homes for Children Romania și-au dat mâna pentru realizarea acestui edificiu.

Iar la un an de la înființare, centrul a beneficiat de vizita lui Nicolae Ciucă, președintele PNL.

În această locație au fost mutați copii de la Centrul de Plasament din Periş, dar şi micuții instituţionalizaţi de pe raza judeţului Ilfov.

Nicolae Ciucă mesaj pentru românii care-și serbează ziua numelui

Liderul PNL a transmis un mesaj sărbătoriților zilei, de Sfântul Niculae, între care se numără și el. Politicianul liberal le-a transmis acestora să se bucure de liniște în această zi de sărbătoare

„Sfântul Nicolae, simbol al smereniei și dărniciei, să vă aducă bucurie și liniște sufletească în această zi de sărbătoare! La mulți ani tuturor românilor care poartă numele Sfântului Ierarh!”, a transmis Nicolae Ciucă.