Evenimentul Zilei > Actualitate > Nici nu vă imaginaţi ce uşor poate un necunoscut să vă păcălească copiii! Un VIDEO-experiment demonstrează asta
Nici nu vă imaginaţi ce uşor poate un necunoscut să vă păcălească copiii! Un VIDEO-experiment demonstrează asta

Nici nu vă imaginaţi ce uşor poate un necunoscut să vă păcălească copiii! Un VIDEO-experiment demonstrează asta

Este nevoie doar de un căţeluş. Un căţeluş irezistibil şi se alege praful de toată dădăceala pe care le-aţi administrat-o cu atâta insistenţă copiilor dvs. Nu numai că vor intra relaxaţi în vorbă cu persoane pe care le văd pentru prima oară în viaţa lor, dar le vor şi însoţi oriunde le vor cere acestea.

Un filmuleţ realizat de Joey Salads a făcut furori pe internet. Celebrul youtuber vine la un loc de joacă ,“înarmat” cu astfel de vietate irezistibilă, şi, cu acordul mamelor, sondează disponibilitatea micuţilor de a însoţi un străin într-un loc necunoscut. Rezultatele au fost de natură să şocheze doamnele aflate la faţa locului: nici măcar un singur copil nu a spus “nu” sau nu a încercat să obţină acordul mamei în momentul în care Salads le-a propus să meargă cu el, în afara parcului, pentru a vedea şi alţi căţeluşi.

“Peste 700 de copii sunt răpiţi în fiecare zi”, a precizat Salads, explicând că gestul său trebuie interpretat ca un semnal de alarmă.