Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:"SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!"

Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:"SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!"

Cu riscul de a-și vedea prestigiul făcut praf și cariera amenințată, medicul legist Pasquale Mario Bacco din Bari spune că cercetările echipei sale au scos la iveală mai multe lucruri extrem de importante- printre care și faptul că cifrele legate de mortalitatea din Italia sunt pur și simplu inventate ! Ziarul Italian Il Giornale are toate detaliile!

Astăzi, potrivit medicului italian, există trei soluții pentru virus (până când se va găsi medicamentul potrivit pentru COVID-19. "Avem hidroxiclorochina pe care acum este inutil să o luăm, dar în octombrie nu. Vă dau un exemplu, caracteristica anemiei mediteraneene este cea a lanțurilor de hemoglobină.

Hemoglobina, spus în manieră simplă, este compusă dintr-o parte alfa și una beta (vorbim despre lanțuri polipeptidice). Subiecții betatalasemici (prin urmare, cei care suferă de anemie mediteraneană) nu au lanțuri beta. COVID-19 este legat de lanțurile beta, prin urmare acești pacienți, neavându-le, sunt imuni la COVID-19, virusul poate intra în organismul lor, dar nu se leagă.

Savanții americani au înțeles acest lucru. Acestea fiind spuse, Hidroxiclorochina are un mecanism foarte banal (care abordează conceptul de anemie mediteraneană), este folosită pentru malarie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Luând înainte acest medicament, lanțurile beta sunt lovite, dacă virusul intră în organismul care a luat acest medicament, nu știe unde să se lege și dacă nu intră în celule, moare.

Și nu este adevărat că are mii de efecte secundare, așa cum a spus unul dintre profesorii de la televiziune".

Sigur, nu este soluția, dar este bună în timp ce așteptăm medicamentul oficial.

Al doilea medicament este Tocilizumab, medicamentul anti-artrită utilizat la Spitalul "Cotugno" din Napoli, care funcționează deoarece reduce reacțiile organismului în contact cu virusul. În cele din urmă, există terapia cu plasmă, "care este ceea ce ne va salva dacă acest virus va deveni mai agresiv".

Acest studiu, însă, așa cum am spus, nu a fost luat în considerare. "Acceptarea studiului nostru înseamnă a nega tot ce s-a spus până acum. Dar avem o demnitate în calitate de medici și putem spune adevărul doar pentru că suntem medici liberi. Am lucrat zi și noapte, am dormit și pe jos trei ore pe noapte și am fost umiliți și evitați", comentează Bacco. "Obosit", medicul concluzionează: "Eu nu sunt un om de imagine, dar am un singur lucru pe care nu îl pot pierde și aici este vorba de credibilitatea mea".