Evenimentul Zilei > Sport > NEWS ALERT. CFR Cluj a terminat neînvinsă meciul cu Sevilla, de la Cluj
NEWS ALERT. CFR Cluj a terminat neînvinsă meciul cu Sevilla, de la Cluj

NEWS ALERT. CFR Cluj a terminat neînvinsă meciul cu Sevilla, de la Cluj

Prima manșă a „16”-imilor din Europa League, dintre CFR Cluj și FC Sevilla, s-a încheiat, în această seară, cu o remiză.

CFR Cluj și Sevilla au terminat la egalitate, 1-1, turul „16”-imilor din Europa League, disputat în Gruia.

Campioana României și gruparea andaluză s-au întrecut în ocazii în prima parte a meciului. Spaniolii au fost primii care au trecut pe lângă gol, în minutul 20, dar lovitura de cap a lui De Jong a trecut pe lângă poarta lui Arlauskis. Trei minute mai târziu, Sevilla a forțat din nou deschiderea scorului în Gruia, însă șutul lui Jordan din afara careului a trecut cu mult peste poarta gazdelor.

Prima ocazie a CFR-ului a avenit în minutul 25, când șutul trimis de Ciprian Deac a trecut puțin pe lângă poarta trupei iberice.

În actul secund, CFR a fost echipa care a atacat mai mult. Golul gazdelor a venit în minutul 59, dintr-un penalty dictat după ce arbitrul a consultat VAR-ul. Clujenilor le-au lipsit numai 10 minute de a termina runda în avantaj. Golul egalizator al Sevillei a avut loc în minutul 83, grație lui En Nesyri, care a profitat de un moment de neatenție al apărării „feroviarilor” și a înscris cu poarta goală, din pasa lui De Jong.

Returul dintre CFR Cluj și Sevilla se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe Stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”.