Evenimentul Zilei > Actualitate > NEVERSEA. Vești de ultim moment despre festival. Un nume greu va urca pe scenă. Nimeni nu se aștepta
NEVERSEA. Vești de ultim moment despre festival. Un nume greu va urca pe scenă. Nimeni nu se aștepta

NEVERSEA. Vești de ultim moment despre festival. Un nume greu va urca pe scenă. Nimeni nu se aștepta

NEVERSEA 2019. În doar câteva luni va începe o nouă ediție a unuia dintre cele mai apreciate festivaluri din România. Acesta se va desfășura pe perioada 4-7 iulie, iar pe scenele amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca o serie dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Au apărut nume noi pe lista celor ce vor concerta pe scena festivalului.

Mai sunt aproape 4 luni până când va începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România. Este vorba despre NEVERSEA. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca o serie dintre cei mai buni artiști ai momentului.

După ce și-au anunțat prezența G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, lista este completată astăzi de nume noi precum: Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo și MO la piesa „Lean on” a celor de la Major Lazer. Artistul este și producător și a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga.  Acesta a mai câștigat premii pentru piesa „Turn down for what” și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B, informează Monitorul de Cluj.

Acesta a colaborat cu Major Lazer la piesa „Lean On”, aceasta depășind 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.