Evenimentul Zilei > Monden > Neti renunţă la Pro TV? Horoscopista este terminată. „Mi-am distrus organismul, creierul, totul”
Neti renunţă la Pro TV? Horoscopista este terminată. „Mi-am distrus organismul, creierul, totul”

Neti renunţă la Pro TV? Horoscopista este terminată. „Mi-am distrus organismul, creierul, totul”

După aproape 15 ani de televiziune, astrologul Neti Sandu, a afirmat că sănătatea îi este profund afectată din cauza scrisului zilnic al horoscopului.

Sâmbătă, Neti a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care explică starea pe care o traversează în acest moment.

„Urasc sa scriu horoscoape. Mi-am distrus organismul, creierul, totul. Am, n-am chef, eu trebuie sa scot ceva interesant. Simt ca scrisul mananca din mine. Imi place, dar nu asa fara masura. Cand plec in concediu, trebuie sa las horoscopul pentru mai multe publicatii in avans. Pentru mine este o pedeapsa. Este ucigator sa scrii incontinuu si sa ramai fresh, mai ales cu un program matinal. Nu-mi prieste”, a declarat Neti Sandu.

Deoarece se trezeste in fiecare dimineata inainte de ora 4.00, Neti recunoaste ca a trebuit sa renunte la petreceri.

De asemenea, Neti spune că este foarte obositor să se scoale în fiecare dimineaţă la ora 4:00.

„E adevarat ca eu dupa atatia ani de program matinal nu ma mai pot duce seara la petreceri. E un automatism dupa care functionez. Eu stiu ca, daca ma culc la ora 22.00, atunci voi avea mai putine ore de odihna pana la 03.30, cand trebuie sa ma trezesc, iar a doua zi sunt terminata. Practic, daca reusesti sa pastrezi o constanta, atunci rezisti. Nu le poti avea pe toate: cariera, familie, copii, timp de distractie. Cand ai multe responsabilitati nu te mai poti trezi de dimineata cu aceeasi energie”, a mai spus Neti Sandu.

Astrologul recunoaşte că este asaltată de necunoscuţi care îi cer detalii despre horoscop, dar şi despre… vreme: „Unii mă-ntreabă cum e vremea, pentru că mă confundă cu Busu şi le spun: o să plouă.”, a scris Neti pe Facebook