Nelu Tătaru, președintele organizației PNL Vaslui, a subliniat, în contextul alegerilor parțiale locale care au loc în România, că acestea nu îi transformă pe candidați în învingători, respectiv învinși. Liberalul a transmis, după ce a fost reconfirmat în funcția de conducere a filialei PNL Vaslui, că este interesat de binele cetățenilor, vrând să le ofere acestora condiții bune de trai.

România are nevoie de oameni devotați

„Câştigarea unor alegeri nu ne transformă pe unii în învingători şi pe alţii în învinşi. Eu îmi doresc să construiesc lucruri importante cu toţi acei oameni care visează la un judeţ înfloritor! Prosperitatea, organizarea, absolut tot ceea ce presupune succesul unei regiuni se realizează prin multă muncă şi oameni, dar oameni devotaţi, care îşi doresc să construiască.

Sunt un om care acceptă idei noi, care înţelege schimbările, care îşi doreşte să se menţină actual vremurilor, dar în acelaşi timp sunt şi un om care apreciază precizia, experienţa şi devotamentul. Nimic nu poate exista fără devotament şi loialitate faţă de valori. Cred în valori, lupt pentru ele şi sper cu tărie ca ceea ce construim astăzi pentru România să rămână moştenire generaţiilor viitoare şi să îi facă mândri de noi.

Nelu Tătaru, interesat de binele locuitorilor din Vaslui

Pentru mine, tot ceea ce contează este binele judeţului Vaslui şi al României, iar asta o voi demonstra cu fiecare ocazie, indiferent de vremurile grele sau uşoare pe care le vom întâmpina”, a transmis preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

Deputatul Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale PNL Vaslui, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean. Susţinut de premierul Florin Cîţu, care le-a transmis delegaţilor că Nelu Tătaru este alegerea cea mai potrivită pentru organizaţia liberală vasluiană, fostul ministru al Sănătăţii a fost votat de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

Ce spune Rareș Bogdan despre Nelu Tătaru

Suntem un partid la putere, miza e uriașă și e normal ca bătălia să fie mai încrâncenată. La Timișoara, colegii care au venit din Lugoj pot să participe la alegerile județene, dar la cele municipale din Timișoara, nu. La Vaslui, dacă vor candida Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan împotriva lui Nelu Tătaru, pierd toți patru. Dacă oamenii cu cea mai mare credibilitate în PNL candidează, pierdem în fața lui Nelu Tătaru…

Să-l contești pe Nelu Tătaru, care a fost omul care a dus greul în fața pandemiei, acasă la el, trebuie să fii inconștient. Eu îi salut pe colegii mei de la Bârlad, dar ce să contești la Nelu Tătaru, a câștigat cu un scor zdrobitor. A luat 340 de voturi, cel de pe locul 2 doar 40, iar al treilea 15. Dacă eu candidez lângă Florin Cîțu, Robert Sighiartău și Emil Boc, nu putem să-l batem pe Nelu Tătaru la Vaslui“, a declarat Rareș Bogdan.