Negulescu este din nou capul de afiș al unor înregistrări explozive. De această dată, fostul deputat Vlad Cosma îl acuză pe  „Portocală” că ar fi trucat unele dosare, împreună cu șeful DNA Ploiești, Lucian Onea.

Recent, Mircea Negulescu a fost exclus din magistratură de către CSM, pentru abateri disciplinare, însă decizia poate fi atacată de acesta.

Recent au apărut noi înregistrări cu procurorul „Portocală”, care îi pot crea din nou probleme. Vlad Cosma, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în primă instanță, a prezentat mai multe înregistrări prin care, conform spuselor sale, se probează faptul că procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea, șef DNA Ploiești, au fabricat dosarele unor personaje cunoscute, precum fostul deputat Sebastian Ghiță, informează Bugetul.ro.

Potrivit ultimei declarații de avere, ce a fost verificată deBugetul.ro, „Portocală” are două credite: unul luat de la Raiffeisen Bank, în valoare de 79.716 franci elvețieni, scadent în anul 2029, și altul obținut de la UniCredit Țiriac Bank, de 41.600 de lei, pe care trebuie să-l achite până în 2023.