Evenimentul Zilei > Politica > Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta
Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta

Negocieri secrete în PSD! Revenire în forță a unor grei din partid: Ce rol joacă Victor Ponta

Ultima mișcare a lui Marcel Ciolacu care a făcut un pas decisiv către o apropiere de Victor Ponta deschide un nou război în PSD. Este vorba de taberele pro și contra unei alianțe PSD-Pro România sau, mai exact, de revenirea în forță unor grei din partid care au jucat un rol cheie în trecut.

Cuvintele rostite de Marcel Ciolacu trebuie, însă, corelate cu un alt mesaj important venit, cu doar cu o zi înainte, din partea lui Vasile Dâncu. Acesta a lansat un atac dur la adresa lui Tudose și Manda, cei care, în fapt, încearcă să blocheze revenirea lui Dâncu în PSD. Pe Claudiu Manda îl consideră un “pretorian” al lui Liviu Dragnea şi apoi al Vioricăi Dăncilă, “lideri pe care i-a abandonat înainte de al treilea cântat al cocoşilor”.  Despre Mihai Tudose, același Dâncu a apreciat că „cei care spun că este o «conservă» cred că au dreptate şi se bazează nu doar pe traseismul ciudat din ultima vreme, dar mai ales pe trădările sale”.

Explicația lui Dâncu e simplă: „Cred că Mihai Tudose şi Claudiu Manda au încercat să zădărnicească o parte din eforturile lui Marcel Ciolacu de a realiza alianţe electorale şi alianţe în Parlament împotriva PNL. Atacul la Victor Ponta este o încercare de a lăsa PSD fără soluţia unei alianţe politice cu PRO România şi aceasta îi avantajează doar pe adversarii politici. Un PSD izolat în Parlament şi în viitoarele alegeri, este o victimă sigură”.

 Grupul de la Cluj revenire în forță

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE