Neagu Djuvara, despre Gigi Becali: "Un primitiv, e un cretin profund"

Neagu Djuvara, despre Gigi Becali: "Un primitiv, e un cretin profund"

După ce la sfârşitul lunii trecute, istoricul Neagu Djuvara avea o primă reacţie virulentă la adresa candidaturii lui Gigi Becali pe listele PNL, liberalul a mai avut ieri încă o ieşire dură pe acest subiect.

Într-un interviu acordat RTV, Djuvara, liberal cu tradiţie, şi-a exprimat din nou, în termeni foarte duri, dezacordul vizavi de decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a-i permite lui Gigi Becali să candideze pe listele partidului liberal. "Becali ăsta e un primitiv, e un cretin profund, cum poţi să faci politică cu ăştia. Este o harababură. Străinii nu mai înţeleg nimic din ce se întâmplă în ţară. Destituirea lui Băsescu, revenirea lui, alianţa unui partid liberal cu unul socialist, sunt aşa de nebuneşti, încât mi-e ruşine. Strategia adusă de actualul PNL nu-mi convine deloc, mă fac că nu-i cunosc", a declarat istoricul. 

  • Neagu Djuvara despre combinaţia PNL-Becali: "Mi-e ruşine! Mă fac că nu-i cunosc!"

În replică, Gigi Becali consideră că după declaraţiile lui Neagu Djuvara lucrurile sunt chit şi că, într-adevăr, poate fi considerat cretin după ce a contribuit financiar la apariţia unei cărţi la care a contribuit şi Djuvara. "Am virat cei 400.000 de euro în contul Institului de Istorie. Ştiu că a luat si Neagu Djuvara din aceşti bani. Chiar că sunt un cretin profund că dau 400.000 de euro, ca să ia Djuvara bani (...) Nu contează ce spune despre mine un moş senil (...)", a conchis Becali.  CITIŢI ŞI:

  • Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: "Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbaţii. Să vorbească femeile între ele acolo"
  • Antonescu justifică înscrierea lui Becali în PNL: "Nu există cifre garantate. Trebuie să adunăm toate voturile!"
  • SHOW POLITIC. Gigi Becali a fugit prin Parlamentul României de Corneliu Vadim Tudor
  • Gigi Becali, în vizită la Parlament: E mai frumos decât la PE. Acolo scaunele şi mesele sunt de PLASTIC

Ne puteți urmări și pe Google News