"Despre nominalizare am aflat joi, atunci când m-a sunat domnul Adrian Lesenciuc, preşedintele Uniunii Scriitorilor, filiala Braşov, care mi-a spus că am fost propusă pentru premiul de debut.

Comitetul filialei Braşov a nominalizat pentru acest premiu "Sunt Aici!" de Naty Badea și "Jurnalul cuvintelor tăcute" de Lăcrămioara Stoie.

Premiile vor fi acordate de Primăria Brașov în data de 12 iulie 2018, în cadrul Festivalului de Carte și Muzică Libris Brașov. Aşa că joi voi pleca la Braşov! Să fiu acolo cu "Sunt Aici!".

Sunt extrem de emoţionată şi totodată foarte onorată de această nominalizare.

Indiferent de cum vor decurge lucrurile, o consider deja o performanţă şi o realizare frumoasă", a declarat Naty Badea pentru DC News.

Aceasta a mai spus că în prezent lucrează la alte două cărţi. Un roman şi o altă carte de poezii.

Cartea de poezii va fi în limba italiană şi va avea titlul "Piu' di ieri, meno di domani".

"Cartea de poezii în italiană este într-un format deosebit, nu vreau să dezvălui prea multe. Pentru că este un produs de nişă, probabil că o voi lansa la un târg de carte în Italia. Am în minte ceva, să vedem cum şi când se va concretiza", a conchis autoarea.

În prezent, lucrează la două proiecte literare, un roman și o carte de poezii în limba italiană, intitulată "Piu' di ieri, meno di domani". "Cartea de poezii în italiană este într-un format deosebit, nu vreau să dezvălui prea multe. Pentru că este un produs de nişă, probabil că o voi lansa la un târg de carte în Italia. Am în minte ceva, să vedem cum şi când se va concretiza", a spus scriitoarea.

Cât despre roman, acesta va fi intitulat "Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!".

Naty Badea spune că a scrie, în special poezie, înseamnă pentru ea “o igienă sprituală, este, de fapt, singurul mod în care ştiu să-mi exprim emoţiile şi trăirile”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: