Echipa luI Mirel Rădoi a fost revelația competiției și suporterii au reînvățat ce înseamnă entuziasmul provocat de o echipă națională, fie ea cea de tineret. În mass-media au început să bubuie zvonuri legate de transferuri spectaculoase, dar până acum totul s-a dovedit a fi doar mult zgomot pentru nimic.

Ianis a vrut să se asigure că joacă titular

Mulți români au așteptat ca Ianis Hagi să semneze cu Barcelona sau măcar cu FC Sevilla, mari forțe ale Primerei Division, pentru că, într-adevăr, aceste două echipe au fost interesate de mijlocașul de la Viitorul. Însă, internaționalul român a semnat cu Genk, campioana Belgiei. O alegere care i-a dezamăgit pe mulți, dar corectă, dacă ținem cont de diferența de valoare dintre Liga I și campionatul Spaniei, acolo unde, în ultimii ani, Raul Rusescu, Alin Toșca sau Cristi Ganea nu s-au integrat la Sevilla, Betis sau Bilbao.

Inițial, s-a vorbit despre 8 milioane de euro plătite pentru Hagi jr, dar oficialii de la Genk au dezvăluit că afacerea s-a făcut doar pentru jumătate din această sumă. Omul meciului România – Anglia (scor 3-2), Florinel Coman n-a primit oferte spectaculoase și a rămas pe loc, la FCSB.

Oltenii au refuzat 5 milioane de euro

Tot la gruparea „roș-albastră” îl găsim și pe Dennis Man, om de bază la Euro. Despre un alt remarcat al turneului final, Alexandru Cicâldău, s-a vorbit că ar putea ajunge la Sassuolo, Lyon sau Lille, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic. Oltenii au anunțat că a existat o ofertă concretă de 5 milioane de euro, care a fost refuzată.

Pușcaș nu va fi păstrat de Inter

George Pușcaș, principala gură de foc din ofensiva naționalei, nu va continua la Palermo, dar nici nu va fi păstrat în lotul lui Inter Milano. Au fost mai multe echipe care s-au interesat de atacant, dar până acum, vârful n-a semnat cu nimeni. Nici fundașii laterali – Cristi Manea (dreapta) și Florin Ștefan (stânga) nu au prins contractele vieții, așa cum se anticipa și au rămas la Apollon Limassol, respectiv Sepsi.

Fundașii centrali Ionuț Nedelcearu (UFA Rusia) și Alex Pașcanu (Leicester) nu au concretizat vreo ofertă și nu au schimbat nimic profesional după Euro.

Te-ar putea interesa și: