Natasha Lyonne, despre scena intimă cu Marlon Brando din „Scary Movie 2”, care nu a apărut niciodată

Natasha Lyonne, despre scena intimă cu Marlon Brando din „Scary Movie 2”, care nu a apărut niciodată Sursă foto: Colaj EVZ

Natasha Lyonne a vorbit cu Entertainment Weekly despre filmările „Scary Movie 2” film în care a jucat alături de Marlon Brando. Lyonne spune că Brando a filmat o scenă din comedia în care scenariul îi cere să o țină de sân.

Vedeta „Nașul” trebuia să joace rolul unui preot înainte de a renunța din motive de sănătate.

Natasha Lyonne a dezvăluit pentru Entertainment Weekly că are un videoclip în care Marlon Brando i-a ținut sânul într-unul dintre ultimele sale roluri în care joacă alături de ea în „Scary Movie 2”.

Lyonne a avut un rol mic în scena de deschidere a comediei de groază, în care joacă rolul unei fete tinere posedată de un demon. În timpul scenei, care este o parodie a „Exorcistul”, doi preoți interpretați de James Woods și Andy Richter încearcă și nu reușesc să exorcizeze demonul. La un moment dat, Părintele McFeely (Woods) cochetează cu fata stăpânită de demoni și participă la un act sexual.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul apariției ei în serialul Entertainment Weekly „Role Call”, Lyonne a spus că starul „The Godfather” Brando a fost inițial în rolul lui Woods și a filmat câteva scene înainte de a renunța la proiect.

„Am o copie VHS a cotidianelor pe care le-am primit pentru că rolul final al lui Marlon Brando – din păcate pentru el, dar din fericire pentru mine – este să facă acest teaser de deschidere „Exorcist”, a spus vedeta din „Păpușa rusească”. — Nu știu la ce se gândea, de fapt.

Ea a continuat: „Avea un rezervor de oxigen și mi-a ținut sânul într-un fel, pentru că asta era în scenariu. Trebuia să spună: „Puterea lui Hristos te obligă”. Îmi amintesc că am fost de genul: „Ah, acesta este suprarealismul despre care vorbeau André Breton și Salvador Dali”.

Lyonne și-a amintit că Brando a fost „foarte vorbăreț” pe platoul de filmare și a purtat o cască pe toată scena.

„Așadar, l-am avut pe Brando cu urechea și mâna pe sân, și machiajul și Puterea lui Hristos te obligă, și să nu înjur. Totul s-a întâmplat deodată și îmi amintesc ceva de genul: „Știi, showbiz-ul este în regulă”. În acel moment, showbiz-ul era A-ok.”

Lyonne a adăugat că Brando a trebuit să abandoneze din motive de sănătate. Legendarul actor și vedeta din „Nașul” a murit la vârsta de 80 de ani, în 2004, din cauza unor dificultăți respiratorii și cardiace, la trei ani după premiera filmului. Lyonne a adăugat că a fost „puțin ciudat” să înlocuiască legenda filmului cu Woods.

Cel mai recent proiect al lui Lyonne, „Păpușa rusă”, a avut premiera la începutul acestei săptămâni pe Netflix, scriu cei de la news.yahoo.