Prietenii lui Naomi, anunț disperat: „E nevoie de bani, e nevoie de ajutor financiar”

Prietenii lui Naomi, anunț disperat: „E nevoie de bani, e nevoie de ajutor financiar” Naomi. Sursa foto: Facebook

Naomi a murit la vârsta de 47 de ani. Cântăreața transgender se afla în comă, într-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC. Naomi a fost una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România.

Naomi a murit în Germania. Familia nu are bani pentru repatrierea trupului

Naomi și-a câștigat notorietatea în anii 2000, iar impactul său în industria muzicală și comunitatea LGBTQ+ a fost puternic. Naomi a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender. A participat la mai multe concursuri de muzică și a câștigat 75 de premii din 103 participări. În 2014, celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești” scrisă de Rareș Borcea și compusă de Jimi Laco.

Naomi, pe numele real Florin Moldova, a murit vineri seară, 19 aprilie 2024, într-un spital din Dortmund, Germania. Antonela Lerca Duda a anunțat despre moartea sa.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi! Odihnește-te in glorie Regino”, a scris Antonella Lerca Duda pe social media.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prietenii spun că nu sunt bani pentru repatrierea trupului

Prietenii lui Naomi au apelat la rețelele de socializare pentru a cere ajutorul financiar cu scopul de a repatria trupul neînsuflețit.

„Am nevoie de ajutorul tuturor celor care o cunosc pe Naomy, dar și a celor care o iubeau și apreciau. După cum se știe deja, s-a stins din viață într-un spital din Dortmund, Germania, neavând pe nimeni acolo din familie, decât iubitul, care a fost lângă ea toată perioada asta și care este lipsit de putere și sfâșiat de durere.

Este nevoie de ajutor financiar! Trebuie să găsim o variantă prin care o parte a familiei ei, cel mai probabil sora ei, Floarea, să meargă în Germania pentru a semna actele de scoatere din spital, după care să ne mobilizăm să o aducem acasă”; „Naomy are nevoie de noi. Haideți să nu o lăsăm în Germania, în spital și să ajutăm la externare și repatriere. E nevoie de bani, e nevoie de ajutor financiar!”, au scris prietenii lui Naomi, potrivit cancan.ro.