Evenimentul Zilei > Social > Muzica electronică și cei mai titrați DJ ai lumii fac legea la Festivalul Untold
Muzica electronică și cei mai titrați DJ ai lumii fac legea la Festivalul Untold

Muzica electronică și cei mai titrați DJ ai lumii fac legea la Festivalul Untold

Toți cei care au plătit biletul la eveniment muzical pot să viziteze cele mai importante obiective turistice din Transilvania, la jumătate de preț

Sute de mii de spectatori la Cluj, orașul devenit World Capital of Night & Magic datorită celui important eveniment muzical al anului: Untold Festival. Pe scenele amplasate în oraș vor urca: top 5 DJ ai lumii, artiști internaționali de renume, precum și cântăreții momentului din România. Până pe 7 august, la Cluj se vor auzi cei mai titrați DJ ai lumii: Dimitri Vegas&Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto alături de alţi peste 150 de artişti români și internaţionali de renume, printre care: Afrojack, Ella Eyre, Faithless, James Arthur, Jamie Jones, Kwabs, Lost Frequencies, Scooter, W&W, Nervo, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Ummet Ozcan, Parov Stelar, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz și Yokoo.Astăzi, cea de-a treia zi de festival, va fi deschisă în forță de „Are You Anywhere”, un proiect nou de muzică electronică ce va fi pe scena Alchemy alături de alte nume importante precum: Mazde, Foreign Beggars sau Pendulum DJ.

Cu brățara de acces vezi toată Transilvania

Până pe 19 august, brățara de acces la festivalul UNTOLD se transformă, pentru prima dată, în bilet de intrare la cele mai importante obiective turistice din Transilvania. Toți cei care decid sa rămâna în Transilvania, după festival, fie că sunt români sau străini, vor avea parte de reduceri de până la 50% la vizitarea celor mai importante obiective turistice din zonă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: