Evenimentul Zilei > Actualitate > Mumia: Mormântul împăratului dragon
Mumia: Mormântul împăratului dragon

Mumia: Mormântul împăratului dragon

20.00 DIGI FILM. Brandon Fraser îşi continuă aventurile în ultimul film al francizei de succes cu morţi-vii.

Rick O’Connel (Brendan Fraser) se implică în lupta împotriva mumiei demonicului împărat Qin (Jet Li), trezit în mod neaşteptat la viaţă. Exploratorul trebuie să împiedice această mumie, trezită dintr-un blestem de peste 2.000 de ani, să distrugă lumea şi să transforme oamenii, pentru totdeauna, în supuşii săi.
Urmărirea devine o cursă epică ce porneşte din întunecatele Catacombe antice ale Chinei şi sfârşeşte pe cele mai înalte şi îngheţate piscuri din Himalaya. Bărbatul nu porneşte singur în noua aventură, ci este însoţit de soţia sa, Evelyn (Maria Bello), fiul lor, Alex, şi Jonathan, cumnatul său.
Faţă de primele două filme, s-a operat o modificare în distribuţie în rolul Evelyn, pentru că Rachel Weisz a refuzat partitura deoarece devenise mămică de puţin timp.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.