Evenimentul Zilei > Social > Multimilionarul excentric condamnat în Dosarul Retrocedărilor, Săvulescu, a avut o viață ca-n filme, cu femei frumoase și bolizi de milioane
Multimilionarul excentric condamnat în Dosarul Retrocedărilor, Săvulescu, a avut o viață ca-n filme, cu femei frumoase și bolizi de milioane

Multimilionarul excentric condamnat în Dosarul Retrocedărilor, Săvulescu, a avut o viață ca-n filme, cu femei frumoase și bolizi de milioane

Dragoș Săvulescu este căutat în toată Europa după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor alături de Cristi Borcea și Radu Mazăre. Acesta este om de afaceri multimilionar în domeniul imobiliar. A fost model, actor, acționar și președinte la Dinamo.

Acum două zile, Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis, sentințele definitive în Dosarul Retrocedărilor: Radu Mazăre a primit 9 ani, Cristi Borcea 5 ani, iar Săvulescu 5 ani și jumătate, toate cu executare. Dintre ei, doar Borcea s-a predat, ceilalți doi fiind de negăsit. Fostul primar al Constanței e în Madagascar, fugit de mai multă vreme, iar astăzi a fost emis un mandat european de arestare pe numele lui Dragoș Săvulescu. Acesta s-ar afla, spun unii, la Monte Carlo. Alții sunt convinși că este peste Ocean, în Statele Unite ale Americii. Acum, poza lui a fost adăugată pe lista urmăriților, de pe site-ul Poliției Române, potrivit libertatea.ro 

Unii spun că Săvulescu s-ar afla la Monte Carlo. Alții sunt convinși că este peste Ocean, în Statele Unite ale Americii. Acum, poza lui a fost adăugată pe lista urmăriților, de pe site-ul Poliției Române.  114 milioane de euro este prejudiciul total calculat de DNA în acest dosar al retrocedărilor.

Săvulescu a fost poreclit „Samuraiul” în urmă cu un deceniu, când avea un look cu părul lung prins specific în coadă, ex-dinamovistul a fost un altfel de personaj în fotbalul și în showbizul românesc.

Săvulescu a făcut bani din energie și din tranzacții cu terenuri obținute într-un mod controversat. În dosarul retocedărilor, el este acuzat că a achiziționat la prețuri modice drepturile litigioase ale unor terenuri subevaluate, pe care apoi le vindea pe sume uriașe. 

Lui Săvulescu îi plac mașinilw extravagant și ceasurile în ediție limitatăcare. Acesta are mo avere estimată de specialiști la 10 milioane de euro a deținut și încă mai mai este proprietarul unui salon auto de lux. Mașini de peste un milion de euro, printre care Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG. Se plimba cu fiecare, nu le lăsa să se răcească în garaj. 

În privința femeilor frumoase, mai întâi s-a căsătorit în 2005 cu Rodica Ghionea la Palatul Regal, în Sala Tronului, şi a plătit 500.000 de euro pentru „nunta anului” – la vremea respectivă. Patru ani mai târziu cei doi s-au despărțit, iar despre Dragoș se știe că a avut o relație toridă și intensă cu Mădălina Ghenea, unii spunând că ar fi fost marea lui iubire. 
Citeşte întreaga ştire: Bolizi de milioane și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor

De câțiva ani, cochetând cu viața de la Hollywood, Săvulescu și-a cumpărat o proprietate în Los Angeles. S-a căsătorit în 2017 cu o fostă Miss Universe, Angela Martini, la o capelă din Las Vegas. Cei doi s-au cunoscut la un party al lui Dragoș, a fost dragoste la prima vedere, iar românul și-a unit destinul pe repede înainte cu fotomodelul superb cu origini albaneze. 
 

Așa se descrie Dragoș Săvulescu pe blogul personal:

  • „Am destule defecte, sunt conștient și lucrez personal să trec peste ele. Cu timpul, am realizat că nu există perfecțiune în această lume, fapt ce mi-a conferit acceptare, încredere și relaxare”
  •  „Mă bucur să pot ajuta oamenii, descoperind cât de mare e satisfacția atunci când îl ajuți pe cel ce are nevoie” „Am învățat că în viață poți câștiga prin corectitudine, cuvânt și seriozitate. Puțini înțeleg asta în ziua de azi” „Sunt un perfecționist. Mentalul îmi cere să fac absolut tot la cel mai înalt nivel. Prefer să renunț decât să accept mediocritatea”
  •  „Am reușit să-mi permit luxul de a nu mă interesa nivelul social sau financiar ca și criteriu de selectare a persoanelor cu care îmi petrec timpul. Puținii prieteni reali pe care-i am au un ridicat nivel sufletesc și intelectual” 

Săvulescu a fost 8 ani a fost la conducerea lui Dinamo, iar un an a fost președintele-delegat al grupării