FCSB a câștigat, duminică, partida din deplasare, cu Chindia, scor 1-2, meci disputat la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”, și a început să spere la play-off. În ciuda succesului, jocul „roș-albaștrilor” nu a încetat să scârțâie.

Nou-promovata Chindia a condus-o pe vicecampioana Ligii I și a mai lovit și bara în prelungirile partidei. Victoria de la Ploiești nu l-a convins pe Adi Popa (31 de ani) să nu-și exprime nemulțumirile față de clubul său.

Mijlocașul poreclit „Motoreta”, unul dintre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului din ultimii ani, a intrat în actul secund al meciului cu Chindia Târgoviște, în locul lui Olimpiu Moruțan (20 de ani), și s-a declarat dezamăgit de faptul că nu joacă suficient de mult la FCSB. „Este foarte frustrant să știu că sunt al șaptelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să intru bine și să ajut echipa cum pot eu. Este foarte greu să te motivezi când știi că te antrenezi bine și lustruiești banca. (…) Trebuie să rămân serios și să arăt că sunt un jucător bun și să demonstrez că atunci când sunt ținut pe bancă este nemeritat”, a spus Popa, la Look Sport.

Tot Adi Popa este de părere că FCSB nu mai are puterea de a câștiga campionatul, fiind în acest moment la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Să spunem că vrem titlul, ne dorim, dar este destul de greu. Diferenţa este destul de mare, am pierdut foarte multe puncte. Trofeul cel mai realist pentru noi este Cupa. Noi jucătorii credem în noi, ştim că suntem jucători cu valoare, avem un lot foarte valoros, dar nu depinde numai de noi”, a mai spus „Motoreta”.