Evenimentul Zilei > Monden > Motivul pentru care Toni Iuruc nu a avut noroc în dragoste până să o cunoască pe Simona Halep. Două mariaje care au eșuat
Motivul pentru care Toni Iuruc nu a avut noroc în dragoste până să o cunoască pe Simona Halep. Două mariaje care au eșuat

Motivul pentru care Toni Iuruc nu a avut noroc în dragoste până să o cunoască pe Simona Halep. Două mariaje care au eșuat

Toni Iuruc a avut o viață sentimentală agitată și a divorțat de două ori. Ulterior, după aceste dezamăgiri, el avea să-și găsească liniștea alături de Simona Halep.

Toni Iuruc (42 de ani) s-a cununat civil, miercuri, cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep (29 de ani). Omul de afaceri, care face parte din comunitatea machidonilor, la fel ca și câștigătoarea a două turnee de Mare Șlem (Roland Garros și Wimbledon). Toni Iuruc, om de afaceri, a avut parte de o viață de familie agitată. 

Toni Iuruc a divorțat de două ori pentru că a fost înșelat

El a mai fost căsătorit de două ori, iar mariajele au eșuat. Toni a divorțat și nu a făcut-o în cele mai bune condiții, după cum scriu ziariștii de la retetesivedete.ro.

Anumite surse au declarat în presă că părinții Simonei Halep sunt destul de îngrijorați având în vedere trecutul ginerelui lor. Zvonurile au fost spulberate chiar de tatăl Simonei, care a declarat public că se înțelege bine cu Toni, iar fiica lui este foarte fericită. Și s-a văzut acest lucru la petrecerea de miercuri, de după cununia civilă”, menționează sursa citată.

În ambele cazuri, Iuruc a fost cel care a înaintat actele de divorț. Și asta pentru că ar fi fost trădat de soții. Astfel a eșuat și prima căsnicie, și cea de-a doua. Cea de-a doua soție era însărcinată în cinci luni, în momentul despărțirii. Și din câte se pare, actualul soț al Simonei Halep nu a recunoscut copilul.

La nuntă a avut-o alături doar pe mama sa

Alina, prima nevastă a lui Toni Iuruc, a fost model de mare succes. Despre ea se spunea că iubea enorm viața de noapte, că mergea frecvent în cluburi, consuma mult alcool și se distra alături de tineri bogați. La un moment dat, Toni Iuruc ar fi aflat că partenera lui începuse o relație cu altcineva, așa că a intentat divorț.

Cu cea de-a doua soție, Liliana, s-a căsătorit după doi ani de relație. Apoi, a aflat că bebelușul care urma să vină pe lume nu era al lui, pentru că fusese înșelat.

La nunta cu Simona, Toni a avut-o alături doar pe mama sa. Tatăl omului de afaceri a decedat în urmă cu mai mulți ani, din cauza unei boli necruțătoare.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: