Evenimentul Zilei > Social > Motivul halucinant pentru care nu se deschide pasajul de la Piaţa Sudului
Motivul halucinant pentru care nu se deschide pasajul de la Piaţa Sudului

Motivul halucinant pentru care nu se deschide pasajul de la Piaţa Sudului

Lucrările la Pasajul Rutier de la Piaţa Sudului din Bucureşti sunt aproape de final, dar reprezentanţii Primăriei Capitalei spun că nu-l pot deschide circulaţiei pentru că Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) nu e de acord să facă recepţia parţială a lucrării. Constructorii ar fi uitat de un sens giratoriu.

Pasajul este gata, susţine viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Pe de altă parte, tot edilul este cel care spune că  Inspectoratul de Stat în Construcţii nu este de acord să facă recepţia parţială a lucrării.

"În momentul acesta, dacă noi luăm acele garduri, se poate circula. Dar nu vor să facă recepţia parţială motivând că pentru una din străzile laterale, la ieşirea din Pasaj spre strada Niţu Vasile, ar trebui făcut un sens giratoriu", a declarat pentru MEDIAFAX Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii nu au confirmat, până în acest moment, situaţia prezentată de viceprimarul Bucureştiului.

La începutul lunii aprilie, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a somat consorţiul de firme care realizează lucrările la Pasajul Rutier de la Piaţa Sudului să finalizeze cât mai rapid acest proiect, anunţând că în caz contrar va rezilia contractul.