Evenimentul Zilei > Monden > Momente delicate la Chefi la cuțite. Ultimul „battle” a lămurit lucrurile
Momente delicate la Chefi la cuțite. Ultimul „battle” a lămurit lucrurile

Momente delicate la Chefi la cuțite. Ultimul „battle” a lămurit lucrurile

Se apropie finalul sezonului 7 din Chefi la cuțite, cresc emoțiile, iar tensiunea sub care lucrează concurenții atinge cote ridicate.

Ultimul battle al show-ului Chefi la cuțite a adus momente delicate. Alexandru Comerzan este cu gândul la fiica sa, aflată la mii de kilometri depărtare. „Fetița mea este la operație în Italia! Nu știu cum o să fie ziua de azi pentru mine. Normal că am emoții foarte mari. Pe zi ce trece se fac mai mari deoarece te apropii mai mult de finală și îți dorești din ce în ce mai mult să ajungi acolo”, afirmă Alexandru, citat de RTV.

Sunt emoții și pentru chefi, cum este cazul lui Cătălin Scărlătescu: „Este ultima bătălie, bătalia finală. A fost cea mai lungă bătălie, 10 battle-uri. E un concurs foarte lung, foarte frumos. Am avut un început incredibil de ghinionist, dar uite că am ajuns în battle-ul cu numărul 10 cu trei concurenți”. Pentru chef Dumitrescu, acest tip de probe nu sunt deloc plăcute: „Urăsc genul acesta de probe”.

Gina Pistol a venit cu două vești pentru concurenți – cea proastă se referă la confruntarea care urmează, una foarte grea, iar cea bună este că a plecat Amalia. „Mie îmi este dragă, dar glumesc și eu cu voi”, a replicat prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Trupa de circari de la Bellucci a jurizat, iar pentru Cristina, dansatoare și acrobată, s-a dovedit o misiune dificilă: „Calitatea de jurat mi se pare o responsabilitate uriașă pe umerii noștri, o alegere dificilă pentru că în realitate toate farfuriile arată foarte bine”.

La finalul probei, toate cele trei echipe au intrat la duel! „Dacă până acum eram speriat și nu mă bucuram la prima farfurie atât de intens, acum puteai să îmi trimiți și o jumătate de farfurie albastră”, a replicat pus Paul Niculescu.

Printre cei trimiși la duel, și toți concurenții lui Cătălin Scărlătescu. „Faptul că echipa mov a intrat la duel nu e un lucru bun. Dacă astăzi nu vor fi atenți și nu vor face niște farfurii spectaculoase, există posibilitatea să îmi plece unul acasă”, a declarat cunoscutul bucătar.

Puși în dificultate la degustarea preparatelor de la duel, chefii au tras următoarea concluzie: „Jumătate dintre ei au gătit senzațional de bine”. Totuși, vorbele lui Sorin Bontea nu au contat decât la impresia artistică.

Astfel, pentru Daniel Budai și Irina Onescu s-a terminat aici concursul Chefi la cuțite. Iar cea mai gustoasă farfurie, care a primit 15 puncte, i-a aparținut lui Alexandru Popa, din echipa verde.