Evenimentul Zilei > Monden > Momente de coșmar în viața lui Horia Moculescu. Cum a reacționat Mariana, fosta soție
Momente de coșmar în viața lui Horia Moculescu. Cum a reacționat Mariana, fosta soție

Momente de coșmar în viața lui Horia Moculescu. Cum a reacționat Mariana, fosta soție

Reputatul compozitor Horia Moculescu a trecut prin momente groaznice acuzând manifestări caracteristice infectării cu coronavirus. Săptămâna trecută, miercuri, Moculescu a fost internat de urgență la la Spitalul de Urgență Floreasca.

După analizele effectuate, Moculescu a fost testat negațiv.

Despre situația grea prin care a trecut Moculescu, fosta sa soție, Mariana, nu a reacționat în niciun fel, ba chiar am putea spune că a fost indiferentă la starea artistului.

Singurul mesaj pe care l-a transmis, a fost unul de mulţumire, către persoanele care i-au urat „La mulți ani” fiicei lor, Nidia. Însă, niciun cuvânt de susținere pentru fostul ei soț.

„Vă mulțumesc pentru urările transmise cu ocazia zilei de naștere a fiicei mele, Nidia Mihaela Moculescu”, a scris Mariana, care s-a despărțit cu mare scandal de cunoscutul compozitor.

Horia Moculescu, în vârstă de 83 de ani, a ajuns miercuri de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat simptome specifice infectării cu COVID-19.

Horia Moculescu a fost fumător timp de 40 de ani, motiv pentru care are probleme la plămâni și din cauza acestor probleme, dar și a vârstei, se încadrează la categoria extrem de vulnerabilă în fața virusului care face ravagii pe tot globul.

Artistul a primit rezultatul testului astăzi, iar din fericire el este negativ.

Compozitorul suferă de Boală Obstructiv Pulmonară Cronică, motiv pentru are tuse cronică, bronșită acută și oboseală. Tusea seacă, împreună cu febra și durerile musculare sunt primele și cele mai importante simptome ale infectării cu noul coronavirus.

„Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltăieri și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum și e tot negativ. Acum sunt acasă, sunt bine”, a mărturisit Horia Moculescu, potrivit romaniatv.net