Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente CUMPLITE pentru soţia lui EKENG! Este aşteptată la INML pentrua ridica TRUPUL camerunezului
Momente CUMPLITE pentru soţia lui EKENG! Este aşteptată la INML pentrua ridica TRUPUL camerunezului

Momente CUMPLITE pentru soţia lui EKENG! Este aşteptată la INML pentrua ridica TRUPUL camerunezului

Soţia regretatului fotbalist Patrick Ekeng trece astăzi prin momente cumplite. Văduva camerunezului este aşteptată asăzi la INML pentru a completa documentele necesare repatrierii şi a lua sicriul cu trupul neînsufleţit al soţului său decedat vineri seara.

Soţia lui Ekeng s-a prezentat miercuri la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei pentru a aduce mai multe documente necesare în desfăşurarea anchetei privind decesul fostului fotbalist de la Dinamo, o parte dintre acestea fiind acte care atestă starea de sănătate în care se afla sportivul înainte de a intra pe teren la meciul de vineri, anunţă news.ro.

Soţia camerunezului a fost chemată pentru a oferi detalii atât despre strea e săntate a soţului său dar şi pentru a se stabili istoricul medical al lui Ekeng, au anunţat surse din rândul anchetatorilor. Aceasta este singura care poate ridica trupul lui Patrick Ekeng de la INML Mina Minovici. Surse spun că este posibil ca sicriul fotbalistului să fie adus la stadionul Dinamo înainte de repatriere pentru un ultim rămas bun.

Cauza morţii lui Patrick Ekeng va fi stabilită abia peste două săptămâni, când se vor da rezultatele testelor toxicologice. Medici de la Institutul Naţional pentru Medicină Sportivă susţin că Ekeng a fost supus testelor necesare la începutul acestui an, iar rezultatele au fost bune. De asemenea, fotbalistul a fost supus unui test antidoping în luna aprilie, iar rezultatele au ieşit negative.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere în rem şi au audiat mai multe persoane implicate în acordarea primului ajutor. De asemenea, au fost ridicate probe de la stadionul Dinamo, de la spitalul Floreasca, sediul PULS şi de la Institutul de Medicină Sportivă, informează stirileprotv.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.