Mariah Carey , în vârstă de 46 de ani, a acuzat  producătorii show-ului că i-au întins o cursă, făcând imposibilă susţinerea recitalului de Revelion, în timp ce Dick Clark Productions se apără, afirmând că declaraţia este absurdă şi defăimătoare, scrie Variety citat de News.ro.

Nicole Perna, purtătoarea de cuvânt a artistei, a făcut declarații uimitoare pentru presa spunând că producătorii ”i-au întins  căntăreței americane o cursă” pentru a nu reuşi să cânte.

Dick Clark Productions a transmis un comunicat, replică la declaraţiile artistei: ”Ca principal producător al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia de a avea relaţii de lungă durată cu artiştii. Să se sugereze că DCP, ca producător al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve şi Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodată intenţionat succesul oricărui artist este defăimător, scandalos şi de-a dreptul absurd”.

”Foarte rar există erori tehnice care pot apărea în show-uri live de televiziune, cu toate acestea, o investigaţie iniţială a arătat că Dick Clark Productions nu a avut de-a face cu provocările asociate recitalului doamnei Carey de Anul Nou. Vrem să fie clar că avem tot respectul pentru Mariah Carey ca artist şi îi recunoaştem realizările formidabile în industrie”, se arată în comunicat.

Eșecul cântăreţei pe scena din Times Square a luat cu asalt internetul, iar  înregistrarea video a devenit virală în scurt timp.