Evenimentul Zilei > Actualitate > Modul STRANIU în care un renumit DJ și-a pus capăt zilelor. De ce a făcut acest gest
Modul STRANIU în care un renumit DJ și-a pus capăt zilelor. De ce a făcut acest gest

Modul STRANIU în care un renumit DJ și-a pus capăt zilelor. De ce a făcut acest gest

În urma unui accident cumplit, care l-a lăsat paralizat, Fabiano Antoniani un renumit DJ din Italia a decis să-și pună capăt zilelor chiar sub ochii medicilor.

Deși după accidentul grav de circulație care l-a lăsat paralizat, Fabiano a făcut numeroase intervenții, problema lui de sănătate nu a putut fi rezolvată.

La scurt timp după ce a înțeles de la medici că nu se mai poate face nimic ca să fie ca înainte de accident, DJ-ul a decis să facă o cerere către autorități pentru a i se aproba eutanasia.

Inițial a fost refuzat, însă în cele din urmă i-au dat acceptul.

În acest sens, Dj-ul, în vârstă de 40 de ani, s-a hotărât să-și ia viața într-o clinică pentru sinucideri asistate, din Elveția. Fabiano a murit în această săptămână, după ce i-a fost aprobată cererea de către clinica respectivă.

În ultimele zile ale vieții, Fabiano a mărturisit că va viața de după accident nu mai avea niciun sens pentru el.

"Nu sunt capabil să suport toată această durere fizică și mentală. Locuiesc în Milano, în casa mamei mele, și sunt ajutat în fiecare zi de ea și de iubita mea care pierd atât de mult timp cu mine. Mă scot afară des, dar eu nu vreau, viața mea e plină de suferință și disperare și nu mai văd niciun sens să trăiesc ", a spus Fabiano.