Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare generală la MAI. Anunțul făcut de Marcel Vela
Mobilizare generală la MAI. Anunțul făcut de Marcel Vela

Mobilizare generală la MAI. Anunțul făcut de Marcel Vela

Anunț de ultimă oră de la MAI. Ministrul Marcel Vela a ordonat mobilizare generală.

În fiecare județ din România, prefecții au primit ordin de la ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, să împiedice, în următoarele două săptămâni, întruniri neautorizate sau care nu respectă măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19, impuse de autorități.

O atenție deosebită va fi acordată stațiunilor de la mare și de la munte, precum și traseelor de deplasare către acestea. Totodată, printre prioritățile echipelor de verificare va fi și transportul intern și internațional de persoane atât rutier, cât și feroviar.

MAI transmite că se vor desfășura activități de verificare punctuale atunci când se vor primi sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu COVID-19, dar și acțiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum și la ștranduri, terase și cluburi în aer liber

Conducerea MAI a cerut structurilor responsabile să ia măsuri suplimentare mai ales la sfârșit de săptămână.


„Golanul de la Interne”, Traian Berbeceanu, vrea să revoluționeze politica: „Am dreptul”

Veste bună pentru românii care revin acasă din UE. S-a schimbat o regulă esențială


Concret, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a convocat vineri, 3 iulie a.c., o ședință, în sistem videoconferință, cu prefecții și șefii de structuri centrale și teritoriale pentru a stabili măsurile care vor fi luate în următoarele două săptămâni în care a transmis un avertisment…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.