Sa elaborezi o shema de design pentru living poate fi o adevarata provocare, daca nu se intampla sa fi expert si daca nu dispui de mult spatiu. Cum crezi ca vei reusi sa aduci la un loc toate elementele de mobila  de care stii ca nu te poti lipsi, fara sa aglomerezi peste masura camera? La ce sa renunti, ce piese de mobilier sunt mai versatile?

Opteaza pentru mobila multitasking

Mobilierul care poate indeplini mai multe functii nu este o poveste, nici un basm.  In loc sa iti faci probleme despre cum vei acomoda doua piese diferite, afla ca un singur element poate la fel de bine sa indeplineasca mai multe functii. De exemplu, in loc de o masuta pentru cafea, poti apela la un taburet mai lat, care se apropie de forma unei masute de cafea.  In plus poti opta pentru un taburet cu spatiu de depozitare interior, economisind astfel si mai mult spatiu.

Mici trucuri pentru biroul tău de acasă

Daca ai nevoie de un birou dar camera este cam mica, alege in schimb o consola mai ingusta. Va fi mai mult decat suficienta pentru a folosi pe ea laptop-ul, iar cand nu o utilizezi poti pastra acolo o lampa sau un monitor.  Mai mult, ai putea sa o pozitionezi in asa fel incat sa eliberezi mai mult loc in apropierea peretilor.

Alege cuburi tapitate care pot fi folosite atat ca masute de ocazie, cat si ca spatiu extra de sezut atunci cand situatia o impune. Sunt foarte avantajoase pentru spatiile de dimensiuni mai mici, fiinca ppot fi cu usurinta glisate sub o masa sau dispuse alaturi de mobila pentru sezut.

Alegeți cuburi tapițate care funcționează atât ca mese ocazionale, cât și ca locuri suplimentare în funcție de necesități. Sunt ușor de glisat sub o masă de consolă sau alături de scaune atunci când nu sunt utilizate.

tzu transport
Servicii de Mobila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elementele de mobilier de depozitare individuale, precum biblioteca, unitatea pentru TV, sertarele pentru cd-uri si dvd-uri si asa mai departe, luate fiecare in parte, vor umple incaperea cu mobila si vor sufoca spatiul si acoperi orice urma de lumina. In schimb, poti incerca o combinatie unica, prin care sa gasesti loc pentru toate acestea pe un singur perete.

 

Acum, daca ai reusit sa folosesti un singur perete pentru spatiile de depozitare si sertare, nu te teme sa mergi cat mai sus cu lucrurile pe care depozitezi, alegand sa le pui cele de care te folosesti mai rar pe etajele de sus.

Daca ai diverse obiecte pe care nu ai vrea sa le pastrezi la vedere, cauta mobila modulara care iti permite sa faci o combinatie intre unitati de depozitare deschise si inchise care iti va permite sa gasesti un loc si pentru aceste lucruri

Alege mobila care te ajuta sa economisesti spatiu

Cand esti in cautare de mobila pentru o incapere mai mica, nu e totul despre ce piese alegi: forma si materialul mobilei selectate te poate ajuta la randul ei sa folosesti spatiu cu o mai mare flexibilitate.

Daca vrei sa incorporezi mobila din lemn, tine cont de faptul ca lemnul de culoare inchisa adauga mai multa greutate spatiului, decat o face o varianta in alb. Atunci cand si peretii sunt de culoare deschisa, mobila alba sau crem te poate ajuta sa oferi un aspect mai spatios incaperii. Pentru mesele de ocazie te poti folosi de sticla sau acrilic, materiale cu impact vizual redus.

Daca vrei sa faci ca o incapere mica sa para mai spatioasa, alege mobila care te ajuta sa economisesti spatiu. Un coltar este o solutie mai utila decat o caneapea lunga si dreapta. . Cauta si mobila care are functii de rabatare, precum un fotoliu, o canapea extensibila, sau o masuta pliabila. Secretul este sa inveti cum sa te folosesti de spatiul disponibil cu istetime si sa gasesti mobila care te avantajeaza cel mai mult.

Design inspirat de comportamentul uman

Potrivit unui studiu intocmit de Robert Summer, se arata ca design-ul de mobila pentru interior este conceput pentru a raspunde diferitelor forme de comportament uman. De aceea, alege exact mobila de care stii ca are nevoie spatiul de destinatie. Mobila pentru spatiul de lucru difera complet de cea pentru recreere, asa ca nu le amesteca.

Pentru mobila destinata spatiilor de toate dimensiunile, consulta oferta producatorilor de la Elvila. Vei descoperi aici un site prietenos si usor de navigat, cu numeroase optiuni de mobilier, menit sa raspunda tuturor cerintelor tale.

Exploreaza printr-o galaxie de piese de mobilier si fa o alegere inspirata. Contacteaza reprezentantii Elvila si afla mai multe despre produsele pe care le doresti.