Evenimentul ZileiActualitateMoarte înfiorătoare la Constanța. Bărbat sfârtecat în malaxor

Moarte înfiorătoare la Constanța. Bărbat sfârtecat în malaxor

Moarte înfiorătoare la Constanța. Bărbat sfârtecat în malaxor
Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Independența, județui Constanța, a murit după ce a fost prins în malaxorul unui utilaj de tăiat baloți. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tragedia a avut loc, în jurul orei 17,00, pe un câmp din apropierea comunei Independența. Cei care au alertat echipajele de descarcerare au spus că o persoană a fost prinsă în malaxorul unei mașini tehnologice. Două autospeciale de stingere, cu modul de descarcerare, și două echipaje medicale SMURD, respectiv SAJ, au ajuns în scurt timp la fața locului.

Era vorba de un bărbat de 31 de ani care urcase pe utilajul de făcut baloți, pe care lucra, și căzuse în malaxor, corpul fiindu-i prins în întregime între lamele care se învârteau cu viteză. Victima a fost sfârtecată în utilaj, fără nicio scăpare. „Persoana a fost extrasa, din păcate este decedată”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma cumplitului accident, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.(Foto -ISU Dobrogea)

 


Accesează: