Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte cumplită pentru un om. Și-a găsit sfârșitul îngropat de viu
Moarte cumplită pentru un om. Și-a găsit sfârșitul îngropat de viu

Moarte cumplită pentru un om. Și-a găsit sfârșitul îngropat de viu

De o moarte cumplită a avut parte un muncitor care lucra la reţeaua de canalizare din județul Alba. Omul a fost îngropat de viu sub un mal de pământ care s-a prăbușit peste el.

Un muncitor care efectua lucrări la reţeaua de canalizare din localitatea Benic, județul Alba, a decedat, marţi, după ce a fost prins sub un mal de pământ.

Pompieri din Alba-Iulia au intervenit cu două autospeciale – un container de căutare-salvare Multirisc şi o ambulanţă SMURD pentru evacuarea bărbatului, însă acesta a decedat înainte de a putea fi scos de sub malul de pământ.

„Din nefericire, persoana de sex masculin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, surprinsă de malul de pământ, a fost declarată decedată. Se intervine în continuare pentru extragerea persoanei şi stabilizarea malului de pământ”, se arată într-o informare dată publicităţii marţi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, citată de Antena 3.

Victima acestei tragedii era angajatul unei firme care se ocupa de executarea lucrărilor de modernizare a canalizării localităţii.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: