Evenimentul Zilei > Social > Mișcare surprinzătoare făcută la Pro TV. Prezentatoarea-simbol a fost înlocuită
Mișcare surprinzătoare făcută la Pro TV. Prezentatoarea-simbol a fost înlocuită

Mișcare surprinzătoare făcută la Pro TV. Prezentatoarea-simbol a fost înlocuită

Știrile de la ora 19.00 au suferit, luni, o modificare fundamentală.

O schimbare surprinzătoare s-a produs,  luni seară, în cadrul Știrilor de la ora 19.00 difuzate de Pro TV. Deși la pupitru ar fi trebuit să apară celebra Andreea Esca, locul ei a fost luat de Oana Andoni. Cu câteva excepții, însemnând perioada de concediu sau alte probleme neașteptate, Esca a fost cea care a prezentat știrile începând din luna decembrie a anului 1995, de la lansarea Pro TV. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care Andreea Esca nu a fost prezentă în fața telespectatorilor, luni, 13 iulie.

În ultimele zile, pe piața media au apărut zvonuri despre faptul că Andreea Esca a contractat coronavirusul și a ieșit pozitivă la test. De asemenea, mai mulți angajați ai postului TV ar fi în aceeași situație. Andreea Esca a participat la o petrecere la Olimp, alături de alte zeci de vedete. Evenimentul a fost prilejuit de inaugurarea unui hotel de lux în această stațiune.

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce au văzut imaginile de la petrecerea respectivă în spațiul public. Au fost mulți participanți care nu au respectat normele de siguranță adoptate în această perioadă a pandemiei de coronavirus.

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis autoritățile.

Șeful IPJ Constanța, comisar șef Adrian Glugă, a anunțat că polițiștii constănțeni așteaptă să fie chemați în sprijinul DSP în efectuarea investigațiilor, dacă va fi nevoie. La rândul ei, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, a declarat, pentru EVZ, că analizează posibilitatea efectuării unei anchete epidemiologice la hotelul din Olimp.


E iureș! Petrecere cu vedete, pe litoral, anchetată de Poliție și Inspecția sanitară

Andreea Esca, mesaj misterios după ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus


Cei de la IPJ Constanța au mai spus că personalul complexului hotelier purta măști și mănuși de protecție, iar pe un coridor exista și un aparat de termoscanare. Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea si combaterea infecțiilor cu noul coronavirus.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: