Liga 1 s-a reluat cu partida dintre Voluntari și Clinceni, scor 3-0, iar selecționerul României, Mirel Rădoi nu a lipsit de la partidă. Acesta a făcut senzație când a apărut la stadion cu noua mașină. Un Mercedes – Benz AMG GT 63 S 4.

Rădoi şi-a făcut intrarea la stadion într-un  un bolid de 200.000 de euro

Mirel Rădoi a făcut senzație cu noua mașină la reluarea Ligii 1 cu partida dintre Voluntari și Clinceni, scor 3 – 0.  Vehiculul este echipat cu un motor V8 twin-turbo, transmisie automată de 639 de cai putere și atinge suta de kilometri/h în doar 3.2 secunde. Mirel Rădoi i-a cucerit recent pe jucătorii naționalei doar cu ajutorul caracterului său. George Pușcaș a susținut că totul se poate observa prin rezultatele avute în ultima perioadă, adăugând că Mister știe să-i unească.

Fiecare vrea rezultate. Jucăm pentru națională, cu toții vrem să reprezentăm cu mândire țara. Mister știe să ne unească și cred că va reuși să facă asta și la echipa mare. Cu siguranță vom avea rezultate dacă munca depusă și relațiile se vor lega cum a fost la noi. Cu Mirel vorbim periodic, ne întreabă cum suntem, ce facem la antrenamente. Ținem legătura permanent. Ne dă încrederea faptul că antrenorul se interesează de noi ”, a declarat George Pușcaș, în cadrul unui interviu pentru Digi Sport. 

Când va putea debuta Mirel Rădoi

Rădoi a fost numit selecționer după ce Cosmin Contra a plecat de la echipa națională. Antrenorul de 39 de ani nu a apucat însă să debuteze pe banca primeri reprezentative a României.

Mirel Rădoi ar putea debuta în toamnă, dacă pandemia de COVID-19 va permite, la barajul din Liga Națiunilor cu Islanda. Președintele FRF a anunțat că se discută pentru trei date în lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Dacă va trece de Islanda, România va mai juca un meci, cu Ungaria sau Bulgaria.

Mirel Rădoi, apariție de senzație cu noua achiziție de 150.000 de euro. Cum arată bolidul impresionant pe care îl conduce selecționerul României

Rădoi, nouă achiziție de sute de mii de euro (Sursa Foto: digisport.ro)