Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Toader: Numai cine dorește răul PDL cere congres acum
Mircea Toader: Numai cine dorește răul PDL cere congres acum

Mircea Toader: Numai cine dorește răul PDL cere congres acum

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, crede că un congres al PDL înainte de alegeri ar fi "o greşeală politică majoră", pentru că "o campanie electorală trebuie condusă unitar".

"Ar fi o greşeală politică majoră, doar dacă cineva vrea răul acestui partid, să solicite un congres cu câteva luni înainte de alegeri. Cred că nu e nevoie să fim foarte buni analişti politici, a face un congres acum, înainte de alegerile locale şi parlamentare, nu este altceva decât a îngropa partidul", a declarat Mircea Toader,citat de Agerpres. "A încerca acum să denaturăm, să încercăm să creăm o bătălie internă în partid… Să conduci ce? O campanie electorală trebuie să o conduci unitar", a spus Toader, care este de părere că un congres poate fi organizat după alegerile parlamentare, "când poţi să tragi o linie".
După ce prim-vicepreședintele PDL Sorin Frunzăverde și-a anunțat demisia din PDL și trecerea la PNL, în PDL au apărut voci care au solicitat fie un Congres extraordinar al PDL, fie demisia lui Emil Boc, fie cooptarea în conducere a greilor partidului, Vasile Blaga, Radu Berceanu și Adriean Videanu.
CITIȚI ȘI:

  • VEZI ce spun democrat-liberalii despre organizarea unui Congres Extraordinar
  • Vasile Blaga despre Emil Boc: Fiecare răspunde pentru funcția sa
  • Cezar Preda: Frâiele PDL să fie preluate de grei
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: