Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Lucescu a anunțat când va pleca de la Șahtior Donețk
Mircea Lucescu a anunțat când va pleca de la Șahtior Donețk

Mircea Lucescu a anunțat când va pleca de la Șahtior Donețk

Mircea Lucescu se află pe banca tehnică a lui Șahtior Donețk din 2004, dar antrenorul român a declarat pentru cotidianul turc Millet că va pleca din Ucriana la finalul acestui sezon.

Il Luce” a le-a dat bătăi de cap jurnaliștilor turci, după ce timp de mai multă vreme se vehiculează că tehnicianul român ar putea reveni în fotbalul din Turcia, de data aceasta la Fenerbahce. Lucescu a mai pregătit formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004).

„Vreau să subliniez un lucru, să nu vorbim de acord, nici măcar nu am discutat cu cineva. Nu mi-a sunat telefonul nici măcar o dată pentru aşa ceva. În plus, în ultima perioadă am fost departe de campionatul Turciei. Nu ştiu în detaliu cine la ce echipă joacă. Urmăresc de departe. (…) Adevărul este că la finalul sezonului voi pleca de aici. Pentru că suntem în mijlocul războiului. Dacă s-ar întâmpla aşa ceva în Africa aş înţelege, dar suntem în Europa în război. Este o situaţie neacceptabilă. Pe de altă parte avem discuţii cu federaţia cu privire la formatul campionatului. Avem toate meciurile în deplasare. Condiţiile de muncă sunt dificile. Vreau să spun încă o dată, nu ptiu ce va fi la finalul sezonului, dar până în acest moment nu am discutat şi un m-am înţeles cu nimeni din Turcia", a spus Mircea Lucescu, pentru millet.com.tr.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: