Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea trebuie să dea cu subsemnatul la poliție: „A hotărât o onorată instanță”
Mircea Badea trebuie să dea cu subsemnatul la poliție: „A hotărât o onorată instanță”

Mircea Badea trebuie să dea cu subsemnatul la poliție: „A hotărât o onorată instanță”

Mircea Badea trebuie să se ducă din nou la poliție. Miercuri seară, Vedeta de la Antena 3 a oferit detalii despre această problemă.

Miercuri seară, la Sinteza zilei, Mircea Badea a declarat că trebuie să se ducă din nou la Poliție. Realizatorul emisiunii „În gura presei” este nevoit să dea dea cu subsemnatul în fața unei plângeri „făcute de un procuror pe care îl susține”.

„Eu întotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Poliție ca la biserică. M-am dus cu sentimentul că voi fi ascultat și ajutat. (…) În curând, mă voi duce, din nou, la Poliție. A hotărât o onorată instanță pe care o susțin, la plângerea unui procuror pe care îl susțin”, a spus Mircea Badea, marți seară, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Mircea Badea trebuie să se ducă la poliție. „O aberație absolută”

„Trebuie să dau cu subsemnatul la miliție. În legătură cu o aberație absolută. Dar, hei, de ce să nu mergem în pandemie să dăm declarații inepte despre nimic?! Susțin! Așa că, în curând, mă voi duce la miliție să dau cu subsemnatul. Voi avea acest prilej de bucurie și onoare să mă întâlnesc, din nou, cu oamenii legii”, a adăugat Mircea Badea.

Mircea Badea s-a trezit cu polițiști la ușă

În urmă cu doi ani, Mircea Badea a povestit cum s-a trezit fără niciun motiv cu doi ofițeri de poliție la ușă.

„Cum stăteam eu cu mine în sufragerie, bate la ușă. Stăteam pe canapea, ce bine mă simțeam, mă uitam la ce pariuri să mai spun și zic: „intră”. Nu intră nimeni. Mă ridic de pe canapea, mă duc, deschid, Poliția. Erau doi polițiști în uniformă. Am început să rând, pentru că ăsta a fost primul meu gând: „hai că au venit ăștia să mă ia”. Eu când i-am văzut pe ei uluiți, m-a inundat dezamăgirea.

Ei îmi cereau mie niște informații, ceva formal, neimportant, dar mi-a venit foarte tare să râd, că din toată lumea de pe lumea asta tocmai pe mine m-au găsit să colaborez?”, a povestit Mircea Badea.