Evenimentul Zilei > Actualitate > Autospecială de poliție răsturnată în urma unui accident! Un jandarm a fost rănit
Autospecială de poliție răsturnată în urma unui accident! Un jandarm a fost rănit

Autospecială de poliție răsturnată în urma unui accident! Un jandarm a fost rănit

Evenimentul sa avut loc luni seară, în Capitală. În urma accidentului un pasager din mașina de poliție a fost rănit, îar în cele din urmă a fost transportat la spital.

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc luni seară, în Capitală. În urma accidentului un pasager din mașina de poliție a fost rănit, îar în cele din urmă a fost transportat la spital.

Accidentul a avut loc în intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu.

Mașina de poliție s-a răsturnat în urma unui impact cu altă mașină. Un jandarm a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ce au declarat autoritățile despre accidentul în care a fost implicată mașina de poliție

„În jurul orei 22:25, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu Bd. Nicolae Grigorescu.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe Bd. Liviu Rebreanu către Câmpia Libertății, în momentul în care a ajuns la intersecția cu bd. Nicolae Grigorescu, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliție condusă de un polițist în vârstă de 21 de ani care se deplasa pe bd. Nicolae Grigorescu dinspre bd. Theodor Palady către Bd. Constantin Brâncuși.

În urma evenimentului rutier, un pasager din autospeciala de poliție, jandarm în vârstă de 40 de ani, a fost rănit ușor la prima vedere și transportat la spital”, informează autoritățile.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, însă aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii evenimentului rutier.