Evenimentul Zilei > Social > Mircea Badea l-a ironizat pe Florin Cîţu şi a stârnit hohote de râs la Antena 3. Video
Mircea Badea l-a ironizat pe Florin Cîţu şi a stârnit hohote de râs la Antena 3. Video

Mircea Badea l-a ironizat pe Florin Cîţu şi a stârnit hohote de râs la Antena 3. Video

În aceeaşi zi în care a depus jurământul de învestitură în funcţia de premier, Florin Cîţu a fost ţinta unei ironii marca Mircea Badea, care astfel a stârnit încă o dată amuzamentul colegilor săi de la Antena 3.

Mircea Badea a apărut miercuri seară la emisiunea „Sinteza zilei” cu o tunsoare atipică, motiv pentru care realizatorul Mihai Gâdea i-a cerut câteva explicaţii. Cu acelaşi bine-cunoscut stil mucalit, realizatorul emisiunii „În gura presei” a profitat de ocazia pentru a anima atmosfera.

Astfel, Mircea Badea a explicat că s-a tuns singur, dar a fost trădat de partea tehnică… Totuşi, realizatorul tv de la Antena 3 a ţinut să sublinieze că indiferent cum arată noua lui freză, nu se poate compara cu aceea a lui Florin Cîţu, o trimitere evidentă spre faptul că premierul are o podoabă capilară afectată de începutul de chelie.

Mircea Badea: Aş fi apărut cu o freză ca a lui Cîțu

Mircea Badea se tunde singur încă de la începutul pandemiei de coronavirus şi aceasta este prima dată când demersul său nu se termină în conformitate cu planul stabilit iniţial. Mai departe redăm dialogul dintre Mihai Gândea şi Mircea Badea:

„Mihai Gâdea: Există o curiozitate crescândă față de înfățișarea dumneavoastră…

Mircea Badea: Pe bune? Să vorbim despre freza mea când tocmai l-am văzut pe Cîțu?

Mihai Gâdea: Acum, vă rog… Dacă puteți să…

Mircea Badea: A fost un accident casnic. Mă tundeam în cap cu o mașină proastă, de la o firmă din Uniunea Europeană de mari fiţe, pe care o repudiez… Are niște produse foarte proaste.

Aceasta este noua freză a lui Mircea Badea după ce a avut probleme cu maşina de tuns.

Și mă tundeam eu așa în cap, singur… La un moment dat am văzut că practic jumătate din cap îmi lipsește. Deși pusesem grătarul la dimensiune… Și-atunci am sunat la livrator, mi-a adus livratorul o altă mașină.

Altfel aş fi apărut cu o freză ca a lui Cîțu. Nu puteam să apar cu părul lung așa, într-o parte și cu părul scurt într-o parte.

Mihai Gâdea: Pe dumneavoastră să știți că vă avantajează…

Mircea Badea: Puteam, dar aveam prea multă personalitate. Și am zis: «mă rad în cap și cu asta basta.»

Mihai Gâdea: Extraordinar!”

Florin Cîţu a depus jurământul

Amintim că miercuri seara, membrii guvernului condus de prim-ministrul Florin Cîţu au depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Guvernul Cîţu a fost învestit de Parlament cu 260 de voturi „pentru” şi 186 „împotrivă”.

Componenţa noului guvern este următoarea: Florin-Vasile Cîţu – prim-ministru; Ilie-Dan Barna – viceprim-ministru; Kelemen Hunor – viceprim-ministru;

Alexandru Nazare – ministrul Finanţelor; Lucian Nicolae Bode – ministrul Afacerilor Interne; Bogdan Lucian Aurescu – ministrul Afacerilor Externe; Stelian-Cristian Ion – ministrul Justiţiei; Nicolae-Ionel Ciucă – ministrul Apărării Naţionale;

Claudiu-Iulius-Gavril Năsui – ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului; Virgil-Daniel Popescu – ministrul Energiei; Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor şi Infrastructurii; Nechita-Adrian Oros – ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale;

Tanczos Barna – ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor; Cseke Attila-Zoltan – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei; Cristian Ghinea – ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene; Raluca Turcan – ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale;

Vlad Vasile Voiculescu – ministrul Sănătăţii; Sorin-Mihai Cîmpeanu – ministrul Educaţiei; Ciprian-Sergiu Teleman – ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării; Bogdan Gheorghiu – ministrul Culturii; Novak Carol-Eduard – ministrul Tineretului şi Sportului.

sursa: antena3.ro