Evenimentul Zilei > Politica > Costin Borc: : ”Ministrul Justiţiei nu poate ajunge la dezbaterea moţiunii simple; avionul cu care călătoreşte a întârziat”
Costin Borc: :  ”Ministrul Justiţiei nu poate ajunge la dezbaterea moţiunii simple; avionul cu care călătoreşte a întârziat”

Costin Borc: : ”Ministrul Justiţiei nu poate ajunge la dezbaterea moţiunii simple; avionul cu care călătoreşte a întârziat”

Vicepremierul Costin Borc a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că ministrul Justiţiei, Raluca Prună, nu poate să ajungă la dezbaterea moţiunii simple şi a cerut permisiunea ca aceasta să răspundă acuzelor săptămâna viitoare.

"Din păcate, doamna ministru este în avion, avionul ei a întârziat din cauza vremii şi cerem permisiunea ca doamna ministru să răspundă săptămâna viitoare, înaintea votului la moţiune", a transmis Borc, citat de Agerpres.

Camera Deputaţilor a început, marţi, dezbaterea moţiunii simple pe tema justiţiei, iniţiată de PSD, în lipsa ministrului Raluca Prună.

Moţiunea, care este intitulată 'Şi minciuna poate să ucidă' şi a fost semnată de 80 de deputaţi, a fost citită în plen de deputatul PSD Ioan Munteanu.

Deputaţii PNL nu participă la dezbaterea moţiunii, după cum a anunţat liderul grupului liberal, Eugen Nicolăescu.