”Pentru această afirmație n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Țuțuianu a recunoscut că a avut contract, în calitate de avocat, cu reprezentanții combinatului de oțeluri din Târgoviște, atât în perioada în care acesta era deținut de stat, cât și după ce a fost preluat de rușii de la Mechel, potrivit Antena3.ro.

Cu toate accestea, ministrul nu a putut să precizeze suma pe care a încasat-o.

”Au fost sume obișnuite pentru acele contracte. Interpretarea lui Orban nu are niciun fel de consistență, e o retorică promovată de PDL. Niciodată nu am făcut deplasări la Moscova. Mi-am făcut datoria în calitate de avocat”, a spus Adrian Țuțuianu.

Ministrul Apărării a mai precizat că este și astăzi în contact cu reprezentanții Mechel.

”Sunt și azi în contact cu salariații Mechel, societatea e în procedură de organizare și interesul ar fi să reușească. Dar pentru acele afirmații, n-am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a declarat ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu.

Președintele PNL, Ludovic Orban a lansat un atac dircet la adresa lui Adrian Țuțuianu, în emisiunea Adevarul Live, despre care a spus că a fost „avocatul ruşilor de la Mechel.”

Acuzații fără precedent la adresa Guvernului: „Cel mai prost de după Revoluție”

„M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a spus Ludovic Orban.

SCANDAL MONSTRUOS cu un lider PSD! Prins în fapt cu secretarele SEXY de la partid, chiar în căminul conjugal 

 

Te-ar putea interesa și: