Preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au fost ţinta unor ironii acide venite din partea lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cel care este închis în penitenciarul Rahova, unde execută şase ani şi două luni de închisoare din cauza condamnării din Dosarul Petromservicea lansat un nou text, de data aceasta pe contul de Facebook.

„Salvați-l pe Iohannis, salvați-i instrumentu’

Un discurs de o inestimabilă valoare politică și juridică ținut de preaiubitul nostru presedinte Klaus Iohannis la ședința CSM de azi, 6.01.2017. Minunatul nostru președinte a sancționat cu toată duritatea înaltei funcții pe care o deține tentativa mizerabilă a Ministrului Justiției de a propune spre dezbatere publică un decret de grațiere colectivă, aceasta țintind în realitate să-i scape pe primii penali ai țării de pușcăria binemeritată.

O asemenea lege ar distruge definitiv democrația în România, lăsându-l pe mult-prea-stimatul și mult-prea-iubitul nostru președinte fără singura armă pe care o mai are la dispoziție în crâncena bătălie politică cu cei pe care (,) cretinul popor român i-a ales să-l conducă.

Mincinosul penal de Tăriceanu și tâlharul electoral de Dragnea trebuie să înfunde pușcăria, iar restul de politicieni care au sau vor avea dosare trebuie să știe cine-i jupânul. Un decret de grațiere l-ar lăsa pe acest titan al democrației românești fără niciun mijloc de a se opune instaurării haosului generat în urma dispariției acestui instrument minunat – dosarul penal.

Drag popor român, daca va fi nevoie, trebuie să ieși în stradă, să dai foc la magazine, să pui mâna pe topor și să-i crapi capul oricărui nemernic care cutează să-i anuleze acest instrument magnificului nostru președinte.

Domnule Președinte, eu, Sorin Ovidiu Vîntu, mă angajez în fața dumneavoastră să vă susțin cu toată ființa mea în această luptă sfântă cu monștrii penali care vor să vă transforme într-un președinte banal al țării, neînțelegându-vă măreția.

Închei prin a vă adresa o mica întrebare: trec printr-o ușoară jenă financiară și m-am gândit să-mi vând o casă, vă interesează?”, a scris Vîntu.