Evenimentul Zilei > Actualitate > Un MILIONAR a DECEDAT într-un accident CUMPLIT. Căsătoria i-a adus SFÂRȘITUL. Prietenii l-au AVERTIZAT. Îi dorea soția AVEREA?
Un MILIONAR a DECEDAT într-un accident CUMPLIT. Căsătoria i-a adus SFÂRȘITUL. Prietenii l-au AVERTIZAT. Îi dorea soția AVEREA?

Un MILIONAR a DECEDAT într-un accident CUMPLIT. Căsătoria i-a adus SFÂRȘITUL. Prietenii l-au AVERTIZAT. Îi dorea soția AVEREA?

Marcel Amphoux, în vârstă de 68 de ani, se bucura de o viață liniștită și neconvențională în Alpii francezi. Bărbatul se izolase aproape complet de lume, trăia într-o cabină mică și izolată, fără apă curentă sau electricitate. Datorită acestui stil de viață simplu, omul va strânge peste ceva vreme o avere considerabilă. Pe lângă asta, a mai și moștenit o bucată de pământ în satul Puy-Saint-Pierre.

În doar câțiva ani de zile, bucata de pământ a devenit foarte căutată și prețul a urcat nebunește, dar Marcel nu a fost niciodată interesat să vândă. Deși nu existau semen conform cărora acesta ar fi bogat, bărbatul a construit cabine pentru câțiva prieteni pe pământul lui și le permitea să stea acolo pe gratis, informează Antena 3.

Viața lui s-a schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe Sandrine, în vârstă de numai 21 de ani, care venea tocmai din Paris. Ea i-a explicat că e agent imobiliar și că era interesată de pământul lui. Marcel a refuzat din start, dar nu a refuzat învitația la cină făcută de Sandrine. Deși prietenii l-au avertizat că îi dorea doar banii, aceștia s-au căsătorit iar Marcel considera că și-a găsit iubirea vieții.

La numai un an de la căsătorie, Marcel a fost implicat într-un accident de mașină împreună cu Sandrine și alți doi prieteni ai ei. Șoferul a pierdut controlul autoturismului, Marcel a murit, ceilalți au supraviețuit. Zvonurile nu au încetat să apară. Prietenii lui Marcel au spus că ea ar fi vinovată de accident, iar la înmormântare au trata-o ca pe ultimul om. Sandrine a fost anunțată ca fiind singura moștenitoare și a devenit peste noapte multimilionară. Aceasta a  spus tuturor prietenilor lui Marcel că are de gând să îi dea afară ca să construiască altceva pe acel pământ. În mijlocul scandalului, s-a dovedit că la scurt timp înainte de moarte, Marcel își modificase testamentul și lăsase totul familiei și prietenilor, pe când Sandrine nu a primit nimic. Deși Sandrine i-a dat în judecată pentru falsificarea semnăturii, în 2016 a fost dat verdictul final: semnătura era autentică.